Sims 4 challenge: Not So Berry Legacy Challenge

Postet av: Simshjelper Isaac

Postet: 04 juni 2018. 19:06 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

Liker du regnbuen? Liker du ideen av å spille med berry simmer men hater berry simmer? Vil du tulle rundt med flere aspekter av spillet som du ikke har brukt før? Da, da har vi altså utfordringen til deg!
Velkommen til Not So Berry Legacy Challenge, en ti generasjoner lang arveutfordring med et fokus på lyse farger og nye erfaringer.

Regler:

  1. Hver arving må representere fargen på generasjonen (f.eks. hår, sminke, klær), men lys farge på huden trenger du ikke å ha (dette er ikke faktiske berry simmer, det er vitsen her) Så klart, dette er alternativt men det er veldig artig.
  2. Fargene til ektefellene betyr ikke noe ettersom at de ikke er en del av utfordringen. Med mindre noe annet er sagt kan du gjøre hva du vil med dem.
  3. Pengekoder kan bli brukt, men ikke overdrevent. Forslag: bruk freerealestate for ditt første hjem, men ingen juksing etterpå.
  4. Du kan bo hvor enn du vil med mindre noe er spesifisert i reglene for en generasjon.
  5. Hver generasjon skal fullføre både karrieren og ambisjonen det står i reglene med mindre noe annet er sagt.
  6. Ha lengden på simmens liv på normal
  7. Om du spiller denne utfordringen og vil dele den med oss, post med #notsoberry så vi kan se!

Generasjoner:

1. generasjon (mintfarge)

Du er en gal forsker som virkelig elsker fargen mint. Du er opptatt av karrieren din, men du tar deg fortsatt tid til å dra en liten rampestrek og være med dine nærmeste venner. Du elsker luksus og vil bare det beste for deg selv og familien din.

Regler:

2. generasjon (roserød)

Du hadde alt du ønsket deg som et barn, men du lengtet alltid etter mer. Som en voksen sliter du med å binde deg i forhold ettersom at du er så opptatt med karrieren din. Om det fantes et trekk som jobbavhengig i Sims 4 ville du hatt det. Du har absolutt ingen foreldreinstinkter i det hele tatt, men du elsker fortsatt barnet ditt av hele ditt hjerte.

Regler:

3. generasjon (gul)

Når du vokste opp hadde du ikke et spesielt nært forhold med moren din, og du brukte mesteparten av tiden din til å være interessert i verdensrommet. Du elsker virkelig verdensrommet. Du vil gjøre hva som helst for å komme deg til Sixam, koste hva det koste vil.

Regler:

4. generasjon (grå)

Du følte alltid at du var anderledes. Mens resten av familien din var opptatt på labben, ville du bare være ute å spille basketball. Du er veldig god i sport og drømmer om å bli en profesjonell idrettsutøver. For å gjøre opp til ditt ikkeeksisterende forhold til foreldrene dine ønsker du å være der så mye du bare kan for dine egne barn. Åh, og du elsker å synge.

Regler:

5. generasjon (plummefarge)

Du har alltid vært flink på alt du har prøvd. Det er vanskelig å finne en karriere, så hvorfor ikke bare prøve et par? Du jobber som doktor mesteparten av livet, men som voksen innser du at drømmen er å bli en profesjonell danser. Du slutter i jobben og startet i entertainerkarrieren.

Regler:

6. generasjon (oransj)

Du er det svarte fåret i familien din (men med oransje hår) og du var oppdratt i et hektisk hjem. Du har alltid ønsket å skape kaos, men du er veldig dårlig på å være ond. Du elsker å bryte deg inn i naboene dine sine hjem og spise maten deres. Du elsker å bake og bruker mesteparten av fritiden din på å spise søtsaker.

Regler:

7. generasjon (rosa)

Du vokste opp fattig og lever på liten lønn der du jobber i næringslivet akkurat slik foreldrene dine gjorde. Du lengter etter å skrive romantiske noveller men er for redd å si opp jobben din til å følge drømmene. Du er veldig praktisk og du vet at sjansene til å bli forfatter er små, så du fortsetter i jobben din. Som voksen velger du endelig å følge drømmene dine. Du er en håpløs romantiker, men din uflørtete natur gjør det vanskelig å finne ekte kjærlighet.

Regler:

8. generasjon (Ferskenfarge)

Moren din lærte deg alltid å følge drømmene dine. Du ville alltid bli en etterforsker. Du ville alltid bli komiker. Vel for guds skyld, du kan gjøre begge! Etterforsker om dagen og komiker om natten, du kan gjøre alt du ønsker!

Regler:

9. generasjon (grønn)

Du ble tatt i å hacke et stort teknologisk firma og da ville de gi deg en jobb. Du kjenner til Penelope Garcia fra Criminal Minds? Det er deg. Du er dedikert til jobben din, men det stopper deg ikke fra å gå ut og ha det artig. Du er den type personen som er på fester klokken 3 og så på jobb klokken 6.

Regler:

10. generasjon (blå)

Du har det perfekte livet. Hvitt gjerde rundt huset, en elsket ektefelle, pene barn. Men hvorfor vil du fortsatt ha mer? Du hadde en gang en hemmelig affære og du vil angre på det for resten av livet ditt. Etterpå dedikerte du livet ditt til å oppdra barna dine og fikse ekteskapet ditt. Du forteller aldri om affæren til noen og du er fast bestemt på å være den perfekte forelder.

Regler:

Oversatt av: Simshjelper Isaac
Original post på engelsk
Dersom du ønsker å poste denne oversettelsen andre plasser må du ha med kreditering både til Simshjelpen som oversetter og til den originale posten.
 

Om forfatteren: Simshjelper Isaac

Simshjelper Isaac her! Administrator, leder og journalist. Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å spørre!