Vår siste nyhet

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 09 mars 2022. 20:03 Sist endret: 09 mars 2022 23:03

Hei, alle fantastiske simmere i hele Norges land!

Som dere kanskje ser av tittelen på dette innlegget, kommer dette til å være vår siste nyhet inne på simshjelpen.no. Grunnen til dette er at vi har gått igjennom vår statistikk og ser at nyhetene som blir skrevet på denne siden ikke er i nærheten av så populær som våre guider, utfordringer og juksekoder.

Derfor har vi bestemt oss for å vie tiden vår til å lage nye, utfyllende, kvalitetssikrede og originale guider. Vi vil også jobbe for å få et større bibliotek innenfor utfordringer oversatt til norsk. Vi vil så klart også fortsette med å oversette juksekoder og legge disse ut på sidene våre så snart nye pakker kommer ut.

Vi vil fortsatt dele store og viktige nyheter som vi tenker er viktige for dere å få med dere, men dette vil bli delt på siden vår på Facebook, så følg oss gjerne der om dere vil få med dere disse nyhetene! Her vil vi også dele når vi legger ut nye, kule utfordringer og guider på nettsiden vår, og kule konkurranser hvor dere blant annet kan vinne pakker til The Sims 4! Vi vil selvfølgelig også fortsette å svare på alle spørsmålene dere sender inn til oss.

Vi ønsker gjerne at dere skal være en del av denne spennende nye veien for oss, og ønsker derfor at dere gir oss tilbakemelding på hva dere ønsker å se på simshjelpen.no. Klikk dere inn her for å legge igjen forslag og ønsker. Denne siden er laget for å serve det norske simsfelleskapet, og derfor er vi veldig opptatt av å vite hva dere tenker. Dere kan også legge igjen tilbakemeldinger på denne linken til siden vår, og hva dere mener om den nye retningen siden tar.

For å feire dette legger vi i kveld ut 3 originale og store byggeguider som vi har jobbet veldig hardt med! I tillegg kommer det en konkurranse på Facebook om ikke så alt for lenge, så følg med der. Sist men ikke minst vil dere se en endring på siden vår i nærmeste fremtid. Dette kommer forhåpentligvis til å bli en endring som gjør siden vår enda mer oversiktlig, ren og stilfull!

Tusen takk til alle som bruker simshjelpen.no aktivt og som gjør det mulig for oss å opprettholde denne nettsiden, vi syntes det er kjempegøy!

Stor klem fra Simshjelper Sunniva, Kine, Ida, Marie, Tiril, Alex og Mathias!

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte
Tagger: ,

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D