Om oss

Sist endret: 02 mars 2022 23:03

Hva er Simshjelpen?

Simshjelpen er en åpen ressurs ment for at norske simmere, både store og små, skal kunne ha tilgang til guider, juksekoder, nyheter, journalistikk og mer. Vi ønsker å bidra til å skape et bedre Norsk spillsamfunn, da i hovedsak innenfor Sims.

Hvem er vi?

For øyeblikket har Simshjelpen 8 medlemmer som alle er dedikerte til spillet eller driften av nettsiden på ett eller annet vis. La oss introdusere oss!

Simshjelper Sunniva

Heisan! Jeg er Simshjelper Sunniva, og jeg er administrator, daglig leder og journalist her på Simshjelpen.no! Jeg liker godt å spille sims, og har spilt det i mange mange år! Til sammen har jeg sikkert nærmere 3000 timer i Sims 4, og enda mange fler i 3 og 2! Her på Simshjelpen er jeg klar for å publisere masse guider og challenger!

Simshjelper Kine

Hei! Simshjelper Kine her! Jeg er journalist og administrator her. Jeg er 26 år og elsker å spille sims! Min første opplevelse av sims var hos nabogutten som introduserte det til meg og har vert hektet siden! Min favoritt har alltid vært sims 2, helt til sims 4 kom inn i bilde. Jeg gleder meg masse til å skrive og bidra med det jeg kan her på Simshjelpen!

Simshjelper Marie

Heisann! Mitt navn er Marie, og jeg er en 19 år gammel jente, som akkurat har begynt på universitetet. Jeg har spilt Sims nå i cirka 10 år, og har spilt mye av både Sims 2, 3 og 4! Jeg er i tillegg til journalist også administrator, og gleder meg til å kunne bidra med det jeg kan her i Simshjelpen!

Simshjelper Alex

Hei! Jeg er Simshjelper Alex. Jeg er teknisk ansvarlig for Simshjelpen. Jeg vil altså passe på at siden fungerer og at ting flyter slik som det skal. Jeg vil også skrive en og annen artikkel fra tid til annen, men vil fokusere mest på driften av siden. Jeg studerer informatikk på Universitetet og liker godt alt teknologisk! På fritiden jobber jeg som freelance web-utvikler/designer og jobber mye med drift og utforming av nettsteder og grafikk; Noe jeg føler jeg kan bidra med mye i Simshjelpen. Sims har jeg spilt siden jeg var liten, med Sims 3 som mitt første spill, der jeg har logget sikkert tusenvis av timer, mens Sims 4 har jeg spilt litt mindre av.

Simshjelper Iri

Sul sul! Jeg er simshjelper Iri. Jeg er 25 år og har tilbakelagt I overkant 15000 timer (kanskje mer, kanskje mindre) og snart 20 år med The Sims. Det får meg kanskje til å høres crazy ut, men jeg liker heller å se på meg selv som en erfaren simmer. Jeg begynte å spille The Sims i 2000 og har vært hekta siden. Jeg er her for å dele mine tips og triks, og skrive kule guider og innhold til dere! Dag dag!

Simshjelper Ida

Hei! Mitt navn er Ida, og jeg skriver artikler og guider for Simshjelpen. Jeg har fulgt spillet fra første generasjon, fra da The Sims ble lansert for litt over 20 år siden, og har i alle år vært en entusiastisk bygger. Jeg er glad i å bygge og innrede hus, elsker detaljer og å finne løsninger, og syns det er gøy å utforske nye måter å bruke byggeverktøyene på. Kanskje Sims har påvirket karrierevalget mitt – for jeg jobber også med bygg. Jeg har studert konstruksjon, og jobber med prosjektering som rådgivende ingeniør. Jeg spiller sjelden i levemodus, så det er i hovedsak tips og triks om bygging jeg bidrar med her.

Simshjelper Mathias

Heisan!
Jeg er Simshjelper Mathias. Jeg er lillebroren til Simshjelper Sunniva og bidragsyter her på Simshjelpen. Jeg har vært interessert i Sims siden Sunniva viste meg Sims 3. Nå spiller jeg Sims 4 på heltid. Akkurat nå er jeg under opplæring, men jeg ønsker å bli en fulltids journalist her på Simshjelpen. Jeg liker Engelsk og Astronomi. PS: jeg liker å se på at simmene mine lider. Haha!

Simshjelper Tiril

Hei! Mitt navn er Tiril, og jeg er korrekturleser på Simshjelpen.no. Jeg er språkentusiast, grammatikknazi og Engelsk-student. Jeg spiller ikke så mye selv, men er “assisterende” spiller for mine søsken når de støter på problemer i spillet. Da blir jeg den som leter etter løsninger, og det har ført til rare situasjoner, siden jeg ikke har spillet selv, men bruker internett for å finne informasjon. Det var slik jeg kom over Simshjelpen.no, og jeg tenkte at her kunne jeg ha litt å bidra med.