Om oss

Sist endret: 06 juni 2019 20:06

Hva er Simshjelpen?

Simshjelpen er en åpen ressurs ment for at norske simmere, både store og små, skal kunne ha tilgang til guider, juksekoder, nyheter, journalistikk og mer. Vi ønsker å bidra til å skape et bedre Norsk spillsamfunn, da i hovedsak innenfor Sims.

Hvem er vi?

For øyeblikket har Simshjelpen 7 medlemmer som alle er dedikerte til spillet eller driften av nettsiden på ett eller annet vis. La oss introdusere oss!

Simshjelper Isaac

Hei! Jeg er simshjelper Isaac. Jeg er administrator, leder og journalist her inne på simshjelpen. For tiden går jeg på universitetet og jeg studerer på Det helsevitenskapelige fakultetet. På fritiden er jeg opptatt av teatralsk kunst, programmering og spill. Jeg har spilt Sims helst siden storesøsknene mine introduserte The Sims 1 til meg, og etter det har jeg vært hekta. Jeg har nesten alle Sims 1, 2 og 3 spillene – og alle Sims 4 spillene. Jeg er opptatt av at folk skal få den beste spillopplevelsen mulig, og derfor valgte jeg å starte opp denne siden slik at vi kan hjelpe med guider og juksekoder, i tillegg til de aller viktigste nyhetene.

Simshjelper Alex

Hei! Jeg er Simshjelper Alex. Jeg er teknisk ansvarlig for Simshjelpen. Jeg vil altså passe på at siden fungerer og at ting flyter slik som det skal. Jeg vil også skrive en og annen artikkel fra tid til annen, men vil fokusere mest på driften av siden. Jeg studerer informatikk på Universitetet og liker godt alt teknologisk! På fritiden jobber jeg som freelance web-utvikler/designer og jobber mye med drift og utforming av nettsteder og grafikk; Noe jeg føler jeg kan bidra med mye i Simshjelpen. Sims har jeg spilt siden jeg var liten, med Sims 3 som mitt første spill, der jeg har logget sikkert tusenvis av timer, mens Sims 4 har jeg spilt litt mindre av.

Simshjelper Sunniva

Heisan! Jeg er Simshjelper Sunniva, og jeg er administrator og journalist her på Simshjelpen.no! Jeg er ei jente på 20 år som studerer på universitetet. Jeg liker godt å spille sims, og har spilt det i mange mange år! Til sammen har jeg sikkert nærmere 3000 timer i Sims 4, og enda mange fler i 3 og 2! Her på Simshjelpen er jeg klar for å publisere viktige nyheter, i tillegg til masse guider og challenger! Jeg har tidligere vært med på en annen norsk simsside, men etter en del problemer der er jeg kommet hit for å bli! Dette blir artig 😀

Simshjelper Maren

Hola, Simshjelper Maren her! Jeg er ei jente på 18 år som går sitt siste år på videregående. Sims har alltid interessert meg og det spiller jeg aldri kan slette fra pcen. Tenk om jeg plutselig ønsker å jobbe som kriminell, da må alltid sims stå klart. Jeg har utallige timer spilt hvor jeg har mistet tellingen, og sims er et spill som alltid må spilles flere timer om gangen. Jeg gleder meg masse til å skrive og å vise dere nye challenger og nyheter som kommer fra Sims. Chættes!

Simshjelper Stine

Jeg heter Stine og er 18 år, og jeg skal være journalist på simshjelpen! Jeg har spilt sims helt siden sims 3 kom ut på pc, og har siden da spilt det kontinuerlig siden. Jeg er glad i å bygge og innrede hus, og bruker modifikasjoner og custom content hver gang jeg spiller. jeg går helsefag med studiekompetanse på vgs, og er lærling samtidig. jeg har spilt sims 4 i over 3250 timer og er aktiv i sims-miljøet på twitter.

Simshjelper Vilde

Hei hei! Jeg er Simshjelper Vilde og er en jente på snart 18 år. Jeg går nå tredjeåret mitt på videregående innenfor linjen media og kommunikasjon, og på fritiden liker jeg å holde på med mye forskjellig, men det å spille Sims er en soleklar favoritt. Har vært helt dilla siden jeg var liten, og har alle pakkene til både Sims 2, Sims 3 og mesteparten av Sims 4 og ser ikke ut som om avhengigheten forsvinner med det første! Jeg gleder meg masse til å skrive og bidra her på Simshjelpen!

Simshjelper Helena

Hei, jeg er den nye simshjelperen Helena. Jeg er snart 18 og skal starte på mitt siste år på videregående. Jeg liker musikk, psykologi og fotografi; og er en litt sjenert og alltids vennlig person. Jeg har også vært ganske avhengig av sims gjennom tidene, selv om jeg nå har roet meg en del med spillingen, kan det alltid hende jeg plutselig bestemmer meg for å lage ett nytt hus eller en ny familie på sims. Jeg bruker også en del penger på spillet… Jeg har spilt sims 4 siden det kom ut ca. men sims 3 var alltid min favoritt som jeg vokste opp med. Håper jeg kan bidra litt her siden jeg er ganske flink til å forklare, og er glad i å skrive. Vi snakkes!