Om oss

Sist endret: 01 mars 2019 13:03

Hva er Simshjelpen?

Simshjelpen er en åpen ressurs ment for at norske simmere, både store og små, skal kunne ha tilgang til guider, juksekoder, nyheter, journalistikk og mer. Vi ønsker å bidra til å skape et bedre Norsk spillsamfunn, da i hovedsak innenfor Sims.

Hvem er vi?

For øyeblikket har Simshjelpen 7 medlemmer som alle er dedikerte til spillet eller driften av nettsiden på ett eller annet vis. La oss introdusere oss!

Simshjelper Isaac

Hei! Jeg er simshjelper Isaac. Jeg kommer til å være «daglig leder» her inne på simshjelpen. For tiden går jeg 1. året på universitetet og jeg studerer på Det helsevitenskapelige fakultetet. På fritiden er jeg opptatt av teatralsk kunst, programmering og spill. Jeg har spilt Sims helst siden storesøsknene mine introduserte The Sims 1 til meg, og etter det har jeg vært hekta. Jeg har nesten alle Sims 1, 2 og 3 spillene – og alle Sims 4 spillene. Jeg er opptatt av at folk skal få den beste spillopplevelsen mulig, og derfor valgte jeg å starte opp denne siden slik at vi kan hjelpe med guider og juksekoder, i tillegg til de aller viktigste nyhetene.

Simshjelper Alex

Hei! Jeg er Simshjelper Alex. Jeg vil være teknisk ansvarlig for Simshjelpen. Jeg vil altså passe på at siden fungerer og at ting flyter slik som det skal. Jeg vil også skrive en og annen artikkel fra tid til annen, men vil fokusere mest på driften av siden. Jeg studerer informatikk på Universitetet og liker godt alt teknologisk! På fritiden jobber jeg som freelance web-utvikler/designer og jobber mye med drift og utforming av nettsteder og grafikk; Noe jeg føler jeg kan bidra med mye i Simshjelpen. Sims har jeg spilt siden jeg var liten, med Sims 3 som mitt første spill, der jeg har logget sikkert tusenvis av timer, mens Sims 4 har jeg spilt litt mindre av.

Simshjelper Chris

Mitt navn er Simshjelper Chris, og jeg er journalist for Simshjelpen! Jeg er en blid og glad gutt, som har godt over 1900 timer i The Sims 4. Jeg er for tiden i praksis i dagligvarebransjen. På fritiden er jeg glad i å spille The sims, og drive med design.

Simshjelper Sunniva

Heisan! Jeg er Simshjelper Sunniva, og jeg er journalist her på Simshjelpen.no! Jeg er ei jente på 20 år som nettopp har startet å studere på universitetet. Jeg liker godt å spille sims, og har spilt det i mange mange år! Til sammen har jeg sikkert nærmere 3000 timer i Sims 4, og enda mange fler i 3 og 2! Her på Simshjelpen er jeg klar for å publisere viktige nyheter, i tillegg til masse guider og challenger! Jeg har tidligere vært med på en annen norsk simsside, men etter en del problemer der er jeg kommet hit for å bli! Dette blir artig 😀

Simshjelper Maren

Hola, Simshjelper Maren her! Jeg er ei jente på 18 år som går sitt siste år på videregående. Sims har alltid interessert meg og det spiller jeg aldri kan slette fra pcen. Tenk om jeg plutselig ønsker å jobbe som kriminell, da må alltid sims stå klart. Jeg har utallige timer spilt hvor jeg har mistet tellingen, og sims er et spill som alltid må spilles flere timer om gangen. Jeg gleder meg masse til å skrive og å vise dere nye challenger og nyheter som kommer fra Sims. Chættes!

Simshjelper Victoria

Hallo! Jeg er simshjelper Victoria og jeg er det nyeste medlemmet av simshjelpen. Jeg er en snart 18 år gammel jente som for øyeblikket går media og kommunikasjon på videregående. Fritiden min går veldig mye ut på å spille sims som jeg har gjort i veldig mange år! Til sammen har jeg nok spilt rundt 2000 timer med The sims 4 og 3!