Om oss

Sist endret: 07 november 2020 10:11

Hva er Simshjelpen?

Simshjelpen er en åpen ressurs ment for at norske simmere, både store og små, skal kunne ha tilgang til guider, juksekoder, nyheter, journalistikk og mer. Vi ønsker å bidra til å skape et bedre Norsk spillsamfunn, da i hovedsak innenfor Sims.

Hvem er vi?

For øyeblikket har Simshjelpen 10 medlemmer som alle er dedikerte til spillet eller driften av nettsiden på ett eller annet vis. La oss introdusere oss!

Simshjelper Isaac

Hei! Jeg er simshjelper Isaac. Det var jeg som startet opp Simshjelpen, og for tiden er jeg administrator og eier her inne. Akkurat nå går jeg på universitetet, og jeg studerer på Det helsevitenskapelige fakultetet. På fritiden er jeg opptatt av teatralsk kunst, programmering og spill. Jeg har spilt Sims helst siden storesøsknene mine introduserte The Sims 1 til meg, og etter det har jeg vært hekta. Jeg har nesten alle Sims 1, 2 og 3 spillene – og alle Sims 4 spillene. Jeg er opptatt av at folk skal få den beste spillopplevelsen mulig, og derfor valgte jeg å starte opp denne siden slik at vi kan hjelpe med guider og juksekoder, i tillegg til de aller viktigste nyhetene. Håper de andre tar godt vare på deg!

Simshjelper Sunniva

Heisan! Jeg er Simshjelper Sunniva, og jeg er administrator, daglig leder og journalist her på Simshjelpen.no! Jeg er ei jente på 21 år som studerer på universitetet. Jeg liker godt å spille sims, og har spilt det i mange mange år! Til sammen har jeg sikkert nærmere 3000 timer i Sims 4, og enda mange fler i 3 og 2! Her på Simshjelpen er jeg klar for å publisere viktige nyheter, i tillegg til masse guider og challenger!

Simshjelper Kine

Hei! Simshjelper Kine her! Jeg er journalist og administrator her. Jeg er 26 år og elsker å spille sims! Min første opplevelse av sims var hos nabogutten som introduserte det til meg og har vert hektet siden! Min favoritt har alltid vært sims 2, helt til sims 4 kom inn i bilde. Jeg gleder meg masse til å skrive og bidra med det jeg kan her på Simshjelpen!

Simshjelper Marie

Heisann! Mitt navn er Marie, og jeg er en 19 år gammel jente, som akkurat har begynt på universitetet. Jeg har spilt Sims nå i cirka 10 år, og har spilt mye av både Sims 2, 3 og 4! Jeg er i tillegg til journalist også administrator, og gleder meg til å kunne bidra med det jeg kan her i Simshjelpen!

Simshjelper Alex

Hei! Jeg er Simshjelper Alex. Jeg er teknisk ansvarlig for Simshjelpen. Jeg vil altså passe på at siden fungerer og at ting flyter slik som det skal. Jeg vil også skrive en og annen artikkel fra tid til annen, men vil fokusere mest på driften av siden. Jeg studerer informatikk på Universitetet og liker godt alt teknologisk! På fritiden jobber jeg som freelance web-utvikler/designer og jobber mye med drift og utforming av nettsteder og grafikk; Noe jeg føler jeg kan bidra med mye i Simshjelpen. Sims har jeg spilt siden jeg var liten, med Sims 3 som mitt første spill, der jeg har logget sikkert tusenvis av timer, mens Sims 4 har jeg spilt litt mindre av.

Simshjelper Eir

Heihei!
Mitt navn er Eir, og jeg er ei 18 år gammel jente. For øyeblikket går jeg siste året på videregående, og tenker på veien videre. Min jobb her er å dele med dere alt det nye og spennende, simsteamet jobber med! Jeg har vært med i sims verden i hele 10 år nå, og elsker det fortsatt. Sims 2 drev jeg med en stund, men fant fort ut at Sims 3 var en storfavoritt! Sims 4 er også godt brukt.
Håper vi snakkes senere!

Simshjelper Anna

Hei! Jeg er Simshjelper Anna, er 15 år og går siste året på ungdomsskolen. Jeg begynte å spille The Sims da jeg var sju, og har vært helt hekta på både Sims 3 og 4 siden! Nå har jeg brukt over 3000 timer på spillet til sammen. (Er det egentlig noe å være stolt av?!) Selv om det kanskje ikke høres sånn ut, gjør jeg faktisk andre ting enn å spille også! Jeg driver mye med musikk og sang, og jeg er veldig glad i å skrive og fotografere. Jeg gleder meg masse til å bidra med ulike artikler her på Simshjelpen!

Vi snakkes:D

Simshjelper Iri

Sul sul! Jeg er simshjelper Iri. Jeg er 25 år og har tilbakelagt I overkant 15000 timer (kanskje mer, kanskje mindre) og snart 20 år med The Sims. Det får meg kanskje til å høres crazy ut, men jeg liker heller å se på meg selv som en erfaren simmer. Jeg begynte å spille The Sims i 2000 og har vært hekta siden. Jeg er her for å dele mine tips og triks, og skrive kule guider og innhold til dere! Dag dag!

Simshjelper Mathias

Heisan!
Jeg er Simshjelper Mathias. Jeg er lillebroren til Simshjelper Sunniva og bidragsyter her på Simshjelpen. Jeg har vært interessert i Sims siden Sunniva viste meg Sims 3. Nå spiller jeg Sims 4 på heltid. Akkurat nå er jeg under opplæring, men jeg ønsker å bli en fulltids journalist her på Simshjelpen. Jeg liker Engelsk og Astronomi. PS: jeg liker å se på at simmene mine lider. Haha!

Simshjelper Tiril

Hei! Mitt navn er Tiril, og jeg er korrekturleser på Simshjelpen.no. Jeg er språkentusiast, grammatikknazi og Engelsk-student. Jeg spiller ikke så mye selv, men er «assisterende» spiller for mine søsken når de støter på problemer i spillet. Da blir jeg den som leter etter løsninger, og det har ført til rare situasjoner, siden jeg ikke har spillet selv, men bruker internett for å finne informasjon. Det var slik jeg kom over Simshjelpen.no, og jeg tenkte at her kunne jeg ha litt å bidra med.