Bli med!

Sist endret: 19 juni 2021 23:06

Vi i Simshjelpen leter alltid etter dedikerte skribenter som kan være med å hjelpe oss med å skape et bedre samfunn for simmere over alt i Norge. Om du er en av dem som ønsker å bli med oss på eventyret foran oss så kan du svare på et enkelt spørreskjema, så tar vi kontakt med deg om vi er interresert!

Hvordan funker det?

Ved å bli med forplikter du deg ikke på noen måte til å arbeide for oss. Vi ser selfølgelig etter folk med en genuin interresse for å være med i samfunnet vårt, slik at vi faktisk ser at det postes artikler osv. oftere, men vi vil aldri presse noen til å jobbe for oss. Om man påtar seg ansvaret for at en viktig artikkel skrives så forventer vi at artikkelen sluttføres, spesielt om det er satt en deadline for artikkelen. Om du ikke skulle klare å nå målene er det derimot ingen straffeforfølgning, annet enn at man kanskje mister litt tillitt hos crewet. Om dette ikke er typen arbeid akkurat du ønsker kan man selvfølgelig også få lov til å kladde på utfordringer, guider, mindre nyheter, og andre artikler helt “risiko”fritt.

Får jeg betalt?

For øyeblikket tjener ikke simshjelpen nok på sine markedsføringsstrategier til at vi skal kunne ha lønnede ansatte. Alt arbeid som gjøres her er derfor på helt frivillig akkord. Vi setter små forventninger til alle som jobber som frivillig hos oss, men vi tar også alltid hensyn til at skole/jobb og fritid kommer før frivillig arbeid.

Finnes det noen binding?

Du blir ikke tvunget til å skrive noen kontrakt og er på ingen måte bundet til Simshjelpen. Du kan komme og gå så fritt du bare vil, så lenge du vedlikeholder en god tillit til administratorne. Skulle du for eksempel si at “Jeg skriver artikkelen om denne viktige saken!” for så å ikke gjøre det, eller å bomme på deadlinen flere ganger så er det mulig at du enten ikke vil få slike ansvarsfulle roller videre, eller at du blir fjernet fra gruppen helt.

Hva forventes det av meg?

Selv om vi ikke kan sette høye forventninger til frivillig arbeid så er det en liten rekke krav du må oppfylle for at du skal få være med, og for at du skal få lov til å fortsette hos oss etter “ansettelsen”. Du må

Ellers en det forventer vi egentlig bare smil, konstruktiv kritikk, og kanskje litt humor som kremen på toppen. Håper du finner vår side interresant nok til at du vil delta i å gjøre den bedre! Vi snakkes!