Challenge: 100 babyer

Postet av: Simshjelper Alexander

Postet: 06 juni 2018. 18:06 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

Mål:
Målet for denne utfordringen er å føde 100 barn i så få generasjoner som mulig. Utfordringen er ferdig så fort baby nr. 100 er født, eller du bryter regler.
Starten:
Start med å lage en sim. Vi kaller henne matriark. Hun må være en ung voksen. Hun kan ikke ha andre simmer i husstanden til å starte med. Hun kan ha hvilket som helst personlighetstrekk og aspirasjon som du vil hun skal ha. Personlighetstrekkene romantisk og familieorientert er anbefalt, men ikke obligatorisk for henne å ha. Det er også anbefalt at hun har et personlighetstrekk som vil hjelpe henne å tjene mer penger fra en av hobby-ferdighetene.
Du kan flytte matriarken inn på hvilken tomt du vil, så lenge hun har penger til det med de 20.000 simoleonene som hun starter med. Senere, etterhvert som husstanden gror og matriarken din begynner å få en større inntekt fra en av hobbyene sine, kan du flytte husstanden til en annen tomt så lenge hun har simoleoner nok, uten å bruke juksekoder. Den tomten som du flytter matriarken må være tom. Du kan ikke slå sammen matriarken sin husstand med en annen husstand. Du kan laste ned tomter fra galleriet så lenge matriarken har nok simoleoner til tomten.
Den første prioriteringen for matriarken fra dag 1 etter å ha flyttet inn i sitt nye hjem, er å finne en en sim som kan gjøre din sim gravid. Disse simmene vil bli kalt donorer.
Du vil fortsette med å ha så mange barn som mulig og finne nye donorer som far til hvert barn. Den beste og effektive veien å spille er å være sikker på at matriarken alltid er gravid. Ha en ny donor klar til å gjøre matriarken gravid rett etter hun har født barn er best og vil gjøre så du har flest mulig barn per generasjon.
Reglene (for grunnspillet):
Disse reglene er regler som er designet for å virke med alle oppdateringene på grunnspillet. Hvis du ikke har noen ekstra pakker kan du følge disse reglene for å spille. Hvis du har ekstra pakker installert, så vil du finne en egen seksjon etter de vanlige reglene, så les den seksjonen for de ekstra pakkene du har.

Spillinnstillinger:

Aldring og husstand:

Karrierer:

Reise og ferier:

Romantikk og donorer:

Babyer, småbarn, barn og tenåringer:

Leie tjenester:

UTVIDELSESPAKKER – REGLER:
Disse reglene er for utvidelsespakkene. Du kan utelukke de pakkene du ikke har installert.
Gå på jobben:

Gøy med gjengen:

Livet i byen:

Katter og hunder:

Kjendisfaktor:

SPILLPAKKER – REGLER:
Disse reglene er for spillpakkene. Du kan utelukke de pakkene du ikke har installert.
Ut i naturen:

En dag på spa:

Ut og spise:

Vampyrer:

Foreldre og barn:

STÆSJPAKKER – REGLER:
Disse reglene er for stæsjpakkene. Du kan utelukke de stæsjpakkene du ikke har installert. De stæsjpakkene som er listet her er irrelevant for utfordringen.
Skrekkstæsj:

Romantisk hagestæsj:

Retroglamstæsj:

VALGFRIE REGLER FOR DET OVERNATURLIGE:
Følgende regler er for det overnaturlige i spillet. Om du vil spille med noe overnaturlig er helt valgfritt. Hvis du ønsker litt mer realistisk stil på spillet så kan du se bort fra denne seksjonen. Disse valgfrie reglene er kun for de som elsker det overnaturlige og ønsker å spille en utfordring med tema.
Romvesener:

Disse reglene er for spillere som har utvidelsespakken Gå på jobben, installert. Hvis du ikke har installert Gå på jobben kan du se bort fra denne seksjonen. Velg om du vil spille uten romvesen «incentiv», eller romvesen 100 babyer utfordring, du kan ikke velge begge.
ROMVESEN «INCENTIV»

ROMVESEN; 100 BABYER UTFORDRING

Vampyrer:
Disse reglene gjelder for de som har pakken vampyrer installert. Hvis du ikke har vampyrer installert kan du se bort fra denne seksjonen. Velg enten Vampyr «Inventive» eller vampyr- 100 babyer challenge, ikke begge.
VAMPYR «INCENTIVE»:

VAMPYR- 100 BABYER UTFORDRING

VALGFRI 100 KATTER/HUNDER UTFORDRING
Disse reglene gjelder for spillere som har katter & hunder installert. Hvis du ikke har katter & hunder installert kan du se bort fra denne seksjonen. Denne seksjonen er valgfri for alle spillere.
ISTEDENFOR den tradisjonelle 100 babyer utfordringen, kan du spille 100 katter/hunder utfordring. Det er samme mål: Ha 100 katter eller hunder i så få generasjoner som mulig.

JEG VANT! HVA NÅ?
Gratulerer! Det er ikke mange som klarer å fullføre en så lang utfordring. Dessverre er det ikke noe pengepris eller noe; kun muligheten til å skryte og denne fine lille sløyfen som du kan putte med signaturen din.
[URL=http://forums.thesims.com/en_US/discussion/793168/official-the-sims-4-100-baby-challenge-or-gtw-update/p1][IMG]http://i292.photobucket.com/albums/mm23/ashleighanne90/Sims/baby-challenge-ribbon_zpskzela2tp.png[/IMG][/URL]
Hvordan putter jeg denne i signaturen min?
Kopier koden og lim inn.
Må jeg putte denne i signaturen min hvis jeg klarer utfordringen?
Nei!
Jeg fullførte utfordringen, men med mine egne regler. Kan jeg fortsatt ha denne i signaturen?
Selvfølgelig!
Hva stopper folk fra å bare putte denne sløyfen i signaturen demmes uten å ha fullført utfordringen?
Ingenting. Det er et ærlig system, så hvis den er i signaturen din så stoler jeg på at du har fullført utfordringen, og de som lyver om det? Vel, det er synd for de, tenker jeg. De får ikke gleden av å faktisk ha tjent sløyfen, men det er demmes tap, ingen andre sitt.

Om forfatteren: Simshjelper Alexander

Teknisk interresert og har et fokus på å skrive tekniske guider når jeg først legger ut ting her. I hovedsak er jeg teknisk leder for nettstedet og er ansvarlig for at ting går som smurt.