StrangerVille kommer til Sims 4!

Postet av: Simshjelper Alexander

Postet: 20 februar 2019. 20:02 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Den mystiske traileren til EA avslører en ny spillpakke til The Sims! Under finner du et utdrag av beskrivelsen fra origin og på internett. Hva annet tror du vil inngå i denne pakken? Hva er det mystiske som tar over befolkingen? Kommenter under!

Det er en rolig ørkenby.

Bibliotek.

Vannhull.

Quirky lokalbefolkning.

Militært personell?

Uh. . . konspirasjonsteorier?

En hemmelig lab ?!

Du vet, typisk.

Velkommen til StrangerVille, hvor borgerne opptrer bisarre av ukjente grunner. Det er en dyp, mørk hemmelighet, og din Sim kan løse mysteriet i The Sims ™ 4 StrangerVille! * Den 26. februar 2019 kommer den ukjente løsningen på PC og Mac.

Start etterforskningen, og løs mysteriet i et tettsted i ørkenen som skjuler en mørk hemmelighet i The Sims™ 4 StrangerVille.* På dette mystiske stedet oppfører simmene seg merkelig, av ukjente årsaker. Er det en konspirasjon? Kommer de merkelige kreftene til

å ta kontrollen over simmene dine? Avdekk hitorien om det hemmelige laboratoriet, der simmene møter merkelige planter og bruker underlige innretninger. Greier du å løse mysteriet?

DETTE FÅR DU:

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Alexander

Teknisk interresert og har et fokus på å skrive tekniske guider når jeg først legger ut ting her. I hovedsak er jeg teknisk leder for nettstedet og er ansvarlig for at ting går som smurt.