Guide til å gjennopplive simmene dine!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 11 august 2020. 14:08 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Har du vært så uheldig at simmen din døde uventet? Her har du en guide til hvordan du kan få dem tilbake til live!

Livets Bok

For å kunne ta i bruk Livets Bok må du:

OBS: Du må bygge et vennskap til 95% eller mere for at du kan invitere dem inn i husholdningen. Eller så kan du bruke juksekoder for forhold for å forbedre forholdet raskere, eller bruke Shift + klikk og “Legg til familie”

Ambrosia

Om skriving ikke er for deg, lær deg å lage mat! Ambrosia er en skjelden enkeltservering av mat som kan bringe et spøkelse tilbake til live eller tilbakestille alderen på en levende sim. Retten kan være verdt opp til 2500 simoleoner, og kan stå ute i 10 timer uten at den blir dårlig.

Ferdigheter du må ha for å lage Ambrosia:

Ingredienser til Ambrosia:

Ønskebrønn

Om du har en ønskebrønn på tomten din og spøkelset har blitt en del av husstanden din, kan spøkelset ønske seg tilbake til live, men det er et sjansespill for du vet aldri hva ønskebrønnen kommer til å gi deg.

Veldig PositivtØnskebrønnen hørte ønske ditt og simmen blir gjenopplivet. Simmen kan kun dø av alderdom de neste 24 timene og skulle et uhell skje så kommer simmen til å bli spart.
PositivtSpøkelset får Ambrosia i utstyrslisten sin og kan spise den med en gang.
NøytralSpøkelse får alle ingrediensene for å lage Ambrosia.
NegativØnsket blir ikke oppfylt og pengene går i vasken.
Veldig negativtSpøkelsets ønske blir ikke oppfylt, og det kan ikke bli gjennopplivet på 4 timer.
DødSpøkelset vil komme tilbake til live for så å dø igjen med en gang.

Magi

Om du er magiker og lærer deg utemmet magi, så får du lært trylleformelen Fønikus som du kan bruke på en spøkelses sim. Simmen trenger ikke å være i husstanden din for å kunne gjøre dette, men om du vil ha dem tilbake så er det lurt å legge dem til familien før du bruker trylleformelen.

Dette er en originalartikkel skrevet for Simshjelpen.no

Kategorier: GuiderSpillguiderThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^