Simshjelpen anbefaler: De beste spillpakkene!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 07 juni 2019. 23:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Ettersom at The Sims 4 var gratis for et par uker siden forventer vi at det har kommet mange nye simmere til vårt samfunn! Noen av dere innser kanskje et det er litt kjedelig å spille bare med grunnspillet, og har lyst til å kjøpe en ny pakke. Eller kanskje det er en gammel simmer som har lyst på en ny pakke? Men så kommer det store spørsmålet. Hvilke pakke ut av de 27 nåværende skal du kjøpe? Vi har satt oss ned og sett på alle pakkene, og kommet frem til hvilke pakker som er våre favoritter! Her er de beste spillpakkene, anbefalt av Simshjelpen!

FORELDRE OG BARN

Utvikle simmenes oppdragelsesferdigheter ved å forme barnas liv så de er klare for voksenlivet med The Sims™ 4 Foreldre og barn. Velg når du vil straffe eller gi ros, lær bort viktige ting i livet, og gi barna erfaringer de kan ta med seg inn i voksenlivet. Bli med på morsomme familieaktiviteter, og gjør huset personlig med nye møbler, pyntegjenstander og klær.

Dette er en av mine absolutte favoritter! Jeg, som liker å spille realistisk Sims, føler at denne pakken virkelig gir meg mye av det som mangler i grunnpakken! Det å kunne oppdra barna og forme deres barndom – og barna blir til forskjellige simmer basert på hvordan barndommen deres var? Oh boy! Det kommer masse kule klær og ting sammen med denne pakken, og den passer skikkelig bra når jeg prøver meg på The 100 baby challenge! Anbefales varmt!

Skrevet av: Simshjelper Isaac – 21 år

Dette får du med Foreldre og barn:

Utvikle oppdragelsesferdighetene. Gjør simmene dine bedre til å oppdra barn ved å tilfredsstille barnas behov og påvirke hvordan de oppfører seg. Få nye egenskaper gjennom erfaring, og velg når du vil straffe dårlig oppførsel, gi ros for god oppførsel eller bare la barn være barn.

Form simmenes barndom. Avgjørelsene du tar, påvirker hvordan simmene oppdrar barna og gjør varig inntrykk på dem. Alle valg former personligheten deres, utvikler personlighetstrekkene og familieforholdene og fører dem videre inn i voksenlivet.

Nye familieaktiviteter. Samle familien og la alle delta i nye aktiviteter sammen. Simmer i alle aldre kan jobbe sammen for å fullføre forskjellige skoleprosjekter, være kreative eller jobbe for veldedige tiltak.

Gjør huset personlig. Tilpass simmene og huset med nye klær og møbler. Gi barnerommet ekstra personlighet, puss opp kjøkkenet for å gjøre det mer familievennlig, og la simmene drive med sport eller andre ting med nye antrekk.

STRANGERVILLE

Start etterforskningen, og løs mysteriet med en ørkenby som skjuler en dyp, mørk hemmelighet.

Jeg synes StrangerVille er en utrolig kul pakke fordi den ga oss noe nytt. StrangerVille har en historie der du skal løse mysteriet, endelig fikk vi militærkarrieren tilbake også. Byen i seg selv er vakker og klærne + møblene som følger med bruker jeg hver eneste gang jeg spiller. Favorittdelen min må virkelig være at man bor i en trailerpark: hvor utrolig kule byggmuligheter gir vel ikke det?

Skrevet av: Simshjelper Stine – 18 år

Dette får du med StrangerVille:

En annerledes verden. Utforsk StrangerVille, et lite tettsted i ørkenen omgitt av mysterier. Bli utsatt for underlig vær, snakk med skumle innbyggere, sjekk ut farlige planter, skaff deg rare samleobjekter og masse annet.

Avdekk historien. La simmene kaste seg ut i unike og mystiske hendelser. Varebiler ingen har sett før, dukker opp rundt omkring, agenter fra myndighetene bruker hemmelig lytteutstyr, og du må bruke skannere for å avsløre hva det er som foregår.

Knekk koden. Få simmene til å etterforske hva som skjer med ferdigheter lært i militæret, og let etter spor for å løse et mysterium som ligger skjult inne i det hemmelige laboratoriet.

Kle opp simmen din. Få simmene i mysterieløsingsmodus ved å kle dem i ørkeninspirerte klær og militæruniformer, eller gjør dem klar for verdens ende med konspirasjonsklær, agentklær eller vernedrakter.

UT OG SPISE

Lag din egen restaurant og gi simmene en skikkelig helaften med The Sims™ 4 Ut og spise. Lag og administrer en restaurantkjede, lei inn personale og sett opp en perfekt meny for å tjene penger og utvide geskjeften. Ta med simmene på eksperimentelle restauranter og la dem hygge seg med venner og familie. 

Endelig! Jeg er veldig glad i denne typen pakker, slik som På jobben og Katter og hunder – hvor du kan være med simmene på jobb! I denne pakken kan du eie en restaurant og drive den akkurat slik du vil. Jeg har lenge siklet etter denne pakken, og mener definitivt den er verdt det!

Skrevet av: Simshjelper Helena – 18 år

Dette får du med Ut og spise:

Lag unike restauranter. Klassisk diner eller fornem italiensk bistro? Bygg drømmerestauranten fra grunnen av eller tilpass en eksisterende restaurant med nye møbler og pyntegjenstander. Gjør omgivelsene mer personlige med komfortable steder å sitte, unike skilter eller en fin uteplass.

Lag dine egne restauranter og administrer dem. Lei inn ansatte, velg uniformer, bestem meny og priser og snakk med gjestene for å gi dem en enda bedre opplevelse. Strekk deg etter en rangering på fem stjerner, eller bygg opp et stort restaurantimperium.

Spis ute med simmene. Ta med deg simmene ut for å nyte et herlig måltid med eksepsjonell service. Snakk med venner mens dere spiser brunsj, tilbring tid sammen med familien eller dra på romantisk date, uten å måtte bekymre deg for oppvasken.

Eksperimenter med ny mat. Eventyrlystne og kulinarisk interesserte simmer kan prøve seg på eksperimentelle retter! Skikkelige matnerder kan ta mat-selfies for å huske de spiselige mesterverkene eller lære seg å lage dem hjemme.

Se også: Simshjelpen anbefaler de beste utvidelsespakkene

Se også: Simshjelpen anbefaler de beste stæsjpakkene

Kategorier: The Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D