Simshjelpen anbefaler: De beste utvidelsespakkene!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 07 juni 2019. 23:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Ettersom at The Sims 4 var gratis for et par uker siden forventer vi at det har kommet mange nye simmere til vårt samfunn! Noen av dere innser kanskje et det er litt kjedelig å spille bare med grunnspillet, og har lyst til å kjøpe en ny pakke. Eller kanskje det er en gammel simmer som har lyst på en ny pakke? Men så kommer det store spørsmålet. Hvilke pakke ut av de 27 nåværende skal du kjøpe? Vi har satt oss ned og sett på alle pakkene, og kommet frem til hvilke pakker som er våre favoritter! Her er de beste utvidelsespakkene, anbefalt av Simshjelpen!

LIVET I BYEN

Er simmene dine klare til å legge forstaden bak seg? Oppfyll drømmene deres i byen San Myshuno, der de kan oppdage spennende nabolag, flytte inn i en ny leilighet, være med på festivaler og masse annet. I The Sims™ 4 Livet i byen kan simmene oppleve gledene og utfordringene ved å leve tett innpå andre simmer. Jobb deg opp fra en liten leilighet til toppleiligheten ved å la simmene prøve seg på nye karrierer!

Livet i byen er en av mine personlige favoritter, og en av de første pakkene jeg kjøpte. Med denne pakken kan simmen din få muligheten til å oppleve et virkelig byliv. Naboer som er høylytte, loppemarkeder og demonstrasjoner. Det jeg liker best med akkurat denne pakka er muligheten til å kunne leie leiligheter og mulighetene til å få drømmeleiligheten til en billig penge, med et uteliv så man kan bli kjent med mange ulike personligheter.

Skrevet av: Simshjelper Maren – 18 år

Dette får du med Livet i byen:

Utforsk byen San Myshuno. Denne tett befolkede byen har mange nok unike nabolag til å gi simmene masse å utforske. Vær kreativ i kunststrøket, eller syng på karaokebaren i motestrøket. Ta en tur på kryddermarkedet for å spille basketball, eller inviter venner på besøk for å spille dataspill etter en lang dag på kontoret.

Sjekk ut livlige kulturfestivaler. Festivaler er fantastiske muligheter til å berike simmene dine. La dem se på gateartister, bli med i konkurranser og treffe folk fra alle samfunnslag. Sjekk ut curry-utfordringen på krydderfestivalen, eller send opp fyrverkeri med en hot date på romantikkfestivalen.

Bo i leilighet, og få et nært forhold til naboene. Mange nye naboer betyr mange muligheter til forskjellige forhold, både på godt og vondt. Simmene dine kan få en ny bestevenn eller bli forelsket, og så vurdere om de vil gi den nye simmen nøkkelen til leiligheten. Og hva med de bråkete naboene og festene deres midt på natten? Du må velge hva du skal gjøre. Hvis ikke du får slutt på festen, kan du kanskje like godt bare bli med.

Jobb deg opp fra startleiligheten til toppleiligheten. Det kan være en utfordring å velge riktig leilighet til simmene. Du må balansere sjarmen i det første stedet du flytter inn mot mulige problemer, som kakerlakker og lekke rør. Hjelp simmene med å jobbe seg oppover til de kan sikre seg toppleiligheten i en skyskraper, med fantastisk utsikt og til og med et snakkende toalett!

Gi simmene nye, urbane karrierer. Det er mange typer nye muligheter i byen, så sørg for at simmene drar nytte av dem. Som politiker kan simmene holde dramatiske taler og kjempe for en god sak. Eller kanskje de foretrekker en mer raffinert karriere som restaurantanmelder eller kunstkritiker. De kan også inspirere massene gjennom sosiale medier.

DE FIRE ÅRSTIDER

Legg til vær i simmenes liv, og fortell nye historier, delta i årstidsspesifikke aktiviteter og marker høytider med The Sims™ 4 De fire årstider. Få mest mulig ut av været året rundt, fra friskt snøvær til intens varme. Alle stedene i spillet påvirkes av været på unike måter. Lag en vinterhistorie med skøyteløp, bli venn med et magisk fugleskremsel på høsten, bli forelsket i vårregnet, eller arranger bassengfest om sommeren. Samle venner og familie for å feire høytidene, gi hverandre gaver og få spesielle gjester på besøk. Sørg for at simmene holder seg varme eller kalde med antrekk som passer til årstidene. Du kan til og med begynne i en karriere som botaniker eller blomsterdekoratør!

De fire årstider er en av pakkene jeg føler er et ‘must’ om du er glad i tradisjoner og feiringer sånn som meg. Pakken gir deg en oversikt over året rundt med en ny kalender og lar simmene dine delta i kule sims baserte høytider som ‘Vinterfest’ og ‘Kjærlighetsdagen’. Jeg føler at denne pakken skaper et mer realistisk preg ovenfor spillet, og det jeg liker aller mest med pakken må nok være det å se simmene mine ha det gøy på skøytebanen eller lage søte snøengler i snøen om vinteren!

Skrevet av: Simshjelper Vilde – 18 år

Dette får du med De fire årstider:

Vær av alle varianter. Lev gjennom årstidene med vær som forandrer seg dynamisk og påvirker alle aspektene ved simmenes liv. Fra solskinn og varme til forblåst vintervær – forskjellige steder har forskjellig klima og påvirker forholdene mellom simmene og hva de gjør til daglig. Kontroller elementene for å påkalle tordenvær, skape skyfri himmel på en overskyet dag, eller hoppe mellom årstidene.

Delta i årstidsspesifikke aktiviteter. Forskjellige aktiviteter på forskjellige årstider gir simmene morsomme ting å gjøre året rundt. Ta på deg vinterklær og bygg en snøkompis med venner, lag snøengler eller gjør kule triks på skøytebanen. Ta på deg regnfrakk, plask rundt i vårregnet og utforsk naturen for å få utmerkelser som speider. Prøv det nye badetøyet, og la simmene kjøle seg ned i vannsprederen eller leke i barnebassenget. Høst honning om høsten, lek i løvhauger, eller få barnesimmer til å lage hjemmelaget pynt.

Marker høytidene. Pynt i huset og samle familie og venner til herlige feiringer. Ring det nye året inn med en fest, dra på romantisk date på valentinsdagen, eller samle familien til høstfest. Følg med mens simmene teller ned kalenderdagene til vinterfest, gir hverandre presanger, henger opp vinterpynt og får besøk av kong Vinter. Du kan til og med lage spesielle høytider selv og velge hvordan simmene dine skal feire.

Bygg opp en gartnerkarriere. Lag vakre buketter og grav opp nye funn i gartnerkarrieren. Med blomsterdekoratørens grønne fingre kan simmene lage flotte blomsteroppsatser og levere blomster rundt omkring i byen. Mer vitenskapelig anlagte simmer kan bli botanikere, et yrke der de analyserer planter, skriver forskningsrapporter, blir berømte og får stipend. Utvikle simmenes talenter for å låse opp nye ferdigheter, nye antrekk og praktiske gjenstander.

Se også: Simshjelpen anbefaler de beste spillpakkene

Se også: Simshjelpen anbefaler de beste stæsjpakkene

Kategorier: The Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D