Simshjelpen anbefaler: De beste stæsjpakkene!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 07 juni 2019. 23:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Ettersom at The Sims 4 var gratis for et par uker siden forventer vi at det har kommet mange nye simmere til vårt samfunn! Noen av dere innser kanskje et det er litt kjedelig å spille bare med grunnspillet, og har lyst til å kjøpe en ny pakke. Eller kanskje det er en gammel simmer som har lyst på en ny pakke? Men så kommer det store spørsmålet. Hvilke pakke ut av de 27 nåværende skal du kjøpe? Vi har satt oss ned og sett på alle pakkene, og kommet frem til hvilke pakker som er våre favoritter! Her er de beste stæsjpakkene, anbefalt av Simshjelpen!

STÆSJ TIL BARNEROMMET

Gi fantasien fritt spillerom med moteklær og personlig pynt fra The Sims™ 4 Stæsj til barnerommet. Samle og bytt monsterkort, og gi monstrene liv i den elektroniske kamparenaen. Spill dukketeater og fortell historier for familie og venner. Kle opp barnesimmene dine med nye klær og nye frisyrer som viser at de har sin egen stil.

Jeg absolutt elsker denne pakken! Jeg er også veldig glad i å spille realistisk, så denne pakken utvider bare min opplevelse. I grunnpakken har de ikke mye til hverken barn eller småbarn, så denne pakken legger til mye av det jeg savnet tidligere. Med pakken får du masse søte klær, hårstiler og møbler. Elsker det 😀

Skrevet av: Simshjelper Sunniva – 20 år

Dette får du med Stæsj til barnerommet:

Tilpass barnerommet. Lag barnerom fulle av stil! La simmenes fantasi få fritt spillerom med fargerike, nye møbler og dekorasjoner i bestemte stiler, fra roboter til gøyale blomster.

Kjemp med monstre. Samle og bytt monsterkort med magiske skapninger. Bruk kortene i den elektroniske kamparenaen, så våkner de til liv og kan delta i spennende monsterdueller mot monstrene til andre simmer.

Spill teater. Med det nye dukketeateret og litt fantasi kan simmene fortelle sprø historier og underholde familie og venner.

Masse stil. Bruk trendy, gøyale klær og frisyrer for å vise at barna har sin egen stil, eller vis at de har et lidenskapelig engasjement for den mest populære popstjernen!

STÆSJ TIL KLESVASKEDAG

Nå kan simmene vaske klær og møblere hjemmene sine med landsens møbler. Si farvel til skittentøyet, og kle opp simmene i nyvaskede antrekk mens de nyter livet i huset sitt på landet med The Sims 4™ Stæsj for klesvaskedag. 

Stæsj til klesvaskedag er den mest populære stæsjpakken til Sims 4, og ikke uten grunn. Denne pakka gir deg – vel – skittentøy. Men wow hvor godt det føles å få det rent! Dette gir et helt annet realitetsnivå til spillet, og er noe du selv kan velge å bruke når du ønsker det. I tillegg kommer hele denne “bondestilen” med olabukser og blomstermønster som er kjempevakker. Anbefales!

Skrevet av: Simhjelper Alexander – 19 år.

Dette får du med Stæsj til klesvaskedag:

Ta klesvasken. Samle simmenes skittentøy, legg klærne i vaskemaskinen, og tørk dem med tørketrommelen. Oppgrader maskinene så de vasker klær fortere og går stillere. Lyst til å kjøre skikkelig retrostil? Få simmene til å vaske klær for hånd i en vaskebalje, og tørk klærne på klessnoren. 

Bygg et landsens hjem. Gjør om simmenes hus med møbler og pyntegjenstander i rustikk stil. Oppdag nye måter å møblere på med trebord og møbler i flettverk. Pynt med fargerike tepper og blomsterkurver med flotte planter!

Kle opp simmene i klær fra bondelandet. Gi simmene hverdagsklær i olastoff og med blomstermønster. Prøv vide topper og underdeler laget av naturlige bomullsstoffer som gir simmene en autentisk, landsens look. Du får også praktiske frisyrer som passer til den nye, komfortable stilen.

SMÅBARNSSTÆSJ

Gi småbarna nye muligheter for å uttrykke seg, svi av energi og få venner med The Sims™ 4 Småbarnsstæsj. Kle opp småsimmene med søte antrekk og gi dem kule frisyrer. Bruk fargerik pynt for å lage en lekeplass i hagen der småbarna kan skli, krabbe i tunneler og leke i ballbassenget med venner.

Som skrevet tidligere er jeg veldig opptatt av at ting i Sims 4 skal være realistisk, og det hjelper godt på med denne pakken. Den er så utrolig søt! Den ligner mye på stæsj til barnerommet, og jeg vil derfor si det samme om den. En etterlengtet pakke som gir mye til spillet. Og hvem elsker vel ikke et leketreff med ti småbarn? Aww!

Skrevet av: Simshjelper Sunniva – 20 år.

Dette får du med Småbarnsstæsj:

Kle opp småbarna i søte klær. Uttrykk småbarnas personlighet med nye moteklær og frisyrer for gutter og jenter. Velg mellom forskjellige topper, underdeler og sko som viser frem den unike stilen deres. Kle dem opp i sprø antrekk, som T-skjorter med sommerfuglvinger til hettegensere med dyremotiv. Eller prøv regnbuemokkasinene!

Kast deg ut i moroa. Småbarn kan svi av energi samtidig som de har det moro med lekeplasselementene. Småsimmer kan hoppe i ballbassenget med en kompis, skli på sklien eller krabbe gjennom fargerike tunneler. Med litt fantasi, kan småbarna late som om de er sjørøvere eller astronauter i verdensrommet!

Vær vert for leketreff. Bygg en perfekt lekeplass i en lokal park eller hage, og inviter naboene på leketreff! Småbarn kan få venner og leke mens foreldrene forteller historier og griller barnas favorittmat.

RETROGLAMSTÆSJ

Tiden er inne til å gi simmene en luksuriøs livsstil med The Sims™ 4 Retroglamstæsj. Kle opp simmene i vakre retromoteklær og la dem sminke seg ved sminkebordet. Pynt huset deres med fancy møbler og lei inn en butler som kan ta seg av det som trengs å gjøres.

Jeg er veldig glad i stil. Og 20-tallet. Og rikdom. Og derfor også denne pakka! Det er skikkelig artig å kunne spille en rik drittsekk som ikke må gjøre noe selv, og ha en butler til å passe på barna, lage mat, rydde og reparere alt som blir ødelagt. Klærne er fantastisk retromote som jeg sikler over hver gang jeg ser de. Jeg skulle ønske jeg kunne være disse simmene, og det er akkurat det sims handler om, ikke sant?

Skrevet av: Simshjelper Isaac – 21 år.

Dette får du med Retroglamstæsj:

Vakker retromote. Kle opp simmene i en stil fra Hollywoods gullalder. Gi dem glitrende diamantsmykker og velg vakre frisyrer som sørger for at de blir lagt merke til overalt.

Nytt sminkebord. Simmene kan bruke sminkebordet til å sminke seg før en kveld på byen eller til å øve seg på flørting. Gi simmene en helt ny look, eller legg på sminke som varer hele kvelden.

Lei inn en personlig butler. Ring på simmenes egen butler med en bjelle. Butleren lager mat, gjør rent, ønsker gjester velkommen og gjør stort sett hva som helst i huset. Husk å gi butleren ros for å få bedre service og sørge for at simmene kan leve et liv i luksus.

Se også: Simshjelpen anbefaler de beste utvidelsespakkene

Se også: Simshjelpen anbefaler de beste spillpakkene

Kategorier: The Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D