The Sims 4 Bærekraftig liv: 14 detaljer vi så i avsløringen!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 06 mai 2020. 23:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Alle funksjoner som er diskutert i denne artikkelen, bør betraktes som spekulasjoner til vi mottar bekreftelse på nevnte funksjon fra The Sims Teamet. Vi holder deg oppdatert om alle de siste nyhetene, så fortsett å sjekke med oss da mer informasjon om Bærekraftig liv kommer fram!

The Sims Teamet har nettopp annonsert den nyeste utvidelsespakken som kommer til The Sims 4; Bærekraftig liv! Denne pakken har som tema å jobbe sammen med andre simmer for å gjenopplive en forurenset by. Lignende konserveringsmessige konsepter ble berørt i pakker som Livet i tropene og smått og smart, men Bærekraftig liv ser ut som det tar det miljøvennlige spillet til et helt nytt nivå.

Vi har lagt merke til en del ting både åpenbare og ikke så opplagte fra traileren som vi absolutt er nysgjerrige på å se mer om de kommende ukene!

En ny verden

En helt ny verden kalt Evergreen Harbor er omtalt i traileren. I begynnelsen av traileren ser verden ut som et apokalyptisk mareritt, frodig med søppel, forurensning og en tykk brun smog som blokkerer himmelen. Gjennom innsatsen til simmene som jobber for å gjøre en forskjell, blir landskapet et grønnere, lysere og mer innbydende sted for simmene å leve.

En ny måte å dø på: Fluer?

Ingen ny måte å dø på har blitt bekreftet for Bærekraftig liv helt enda, men vi kunne ikke la være å legge merke til dette bildet av en sim dekket av fluer nær begynnelsen av traileren. Simmere som har spilt sims 2 vil kunne huske at død av fluer var en ting og at det så veldig likt ut til dette bilde. Hmmmm.

Papirpose Hode

En annen mulig tilbakeblikk til Sims 2 er papirpose hode. Tilbake til gamledager i Sims, var dette et tegn på at din sim sine ønsker ikke ble oppfylt, som igjen gjorde at de fikk et sammenbrudd. The Sims 4 har ikke de samme ønskene og frykt systemet, så vi er ganske sikker på at papirposehodet ikke kommer til å retunere på samme måte, men det er mulig det knyttes opp til gameplay på en eller annen måte. Om ikke, så er det en ganske morsom mote tilbehør.

Søppelfylling

Et område som ser ut som en fylling full av nedslitte møbler ble oppdaget i traileren. Mange av disse ødelagte og skitne møblene er fra basesspillet. Kanskje dette betyr at simmene våre vil kunne kaste bort eller erstatte eksisterende møbler når de bukker under for slitasje over tid? Bare tiden vil vise.

Hagearbeidstillegg

En ny vertikal hage kan sees som blir pleid med til i traileren, i tillegg til nye planterbokser som ser ut til å støtte planter på mer bærekraftige måter. I en pakke med fokus på miljøet er det flott å se at selv måten Sims-hagen vår kan være mer miljøvennlig og bærekraftig.

Oppdra små dyr / insekter

Det er noe debatt i samfunnet om hvilken type dyr som er sett i traileren som er koset av en sim. Noen mennesker antyder at det er silkeorm. Ormer kan definitivt sees krype inn og ut av kassens nederste rom. Andre har sagt sommerfugler; Imidlertid ser lydene og utseendet til dyret simmen koser seg mer ut som en kylling. Jeg vet at jeg ikke ville ønske å kose med en orm. Siden boksen har flere rom som ser ut som om de har plass til forskjellige arter, kan denne boksen kanskje huse flere typer skapninger. Vi ser definitivt etter mer informasjon om denne funksjonen.

Lage stearinlys

Stearinlys ble fremstilt i traileren, og mange forskjellige typer lys kan sees i denne scenen. Det ser ut til at de til og med brenner ned til veken etter hvert! Vi vet ikke mye mer om stearinlys akkurat nå, men denne forfatteren håper de kan ha lukt og knyttes til følelser. Det ville også være kult hvis voks fra brente stearinlys kunne gjenbrukes til å lage nye lys.

Marked/Pengeinnsamling

Markedsbord kom med Livet i byen og Jungeleventyr, men de vi ser i Bærekraftig liv traileren ser mer ut som de har mere fokus på å samle inn penger. Simmer som kjøper alle hjemmelagde varer fra bordene, slipper penger i en eske som er festet til en stor tavle som ser ut som det skisserer planlagte prosjekter for området. Vi er også interessert i å se hva slags ting simmene våre kan lage og selge ved disse bordene.

Maskin Blueprints

Tekniske kunnskapsrike miljøvernere gleder seg! Det ser ut som om simmene våre har noen nye høyteknologiske måter å redde miljøet på! I traileren ble det sett en sim som utformet det som ser ut som et slags søppelvakuum på et nettbrett og deretter bringer den skapelsen til live på en arbeidsstasjon for oppfinnelsen. Selv om det ser mistenkelig ut som oppfinnelsesstasjonen fra forskerkarrieren i På jobben, er oppfinnelsene som er sett i traileren definitivt helt nye.

Solcellepaneler og vindmøller

Mange spillere var skuffet over utelukkelsen av solcellepaneler og vindmøller i pakker som Stæsj til klesvaskedag, Livet i tropene og Smått og smart, men det ser ut som om Bærekraftig liv endelig kommer til å levere disse etterlengtede varene til spillerne! Vi vil ikke bli overrasket om dette også påvirker sim-regningene dine. Kanskje kan simmene våre til og med leve uten regning!

Søppelkomprimerer

En sim i traileren ble sett ved å komprimere søppel i terninger, selv om vi fremdeles ikke er sikre på hvordan dette vil innlemme i gameplay. Vi er interessert i å se hva som kan gjøres med dette repurposed søppel!

Stiger

En annen etterlengtet gjenstand ble sett i traileren; funksjonelle stiger! Nå kan simmene våre endelig bygge det miljøvennlige loftet i drømmene sine! Den beste delen? SimGuruGeorge bekreftet nettopp på Twitter at stiger kommer i en gratis basisoppdatering før lanseringen av Bærekraftig liv!

Nye Piercinger

Vi oppdaget nye plug-piercinger i Bærekraftig liv-traileren, i tillegg til et øyenbryn og neseborring! Ansikts piercinger ble introdusert i Student liv utvidelsespakken, men det var bare stud piercing for nese og øyenbryn. Spillerne uttrykte et ønske om øyenbryn og neseborringer, og det ser ut som om de snart skal få dem!

Nordlys

Traileren avsluttes med skudd av et vakkert nordlys malt over nattehimmelen, og tar oss tilbake til verdenen til Aurora Skies fra The Sims 3. Med all smog som er sett på som forurenser luften i begynnelsen av traileren, kan det hende at simlene våre trenger å gjøre noen jobber med å rydde opp i byen før de kan beundre denne fantastiske utsikten over nattehimmelen.

Kilden finner du her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^