Tekniske problemer med Pinecrest Apartments

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 06 juni 2020. 18:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

I går var det mange glade mennesker som satte seg foran PC’en og lastet ned Bærekraftig liv, men det har ikke gått helt knirkefritt. Det har nemlig dukket opp et problem hos flere – det går ikke an å bruke bulldoseren på et av Evergreen Harbors to leilighetskomplekser.

Ved en foreløpig åpen tråd på EA sine sider har flere kommet sammen for å dele sine erfaringer rundt problemet.

I et forsøk på å renovere Pinecrest Apartments i den nye byen, Evergreen Harbor, har altså flere benyttet seg av bulldoser verktøyet. Dette har imidlertid ikke fungert som det skal, og der hvor det burde stått en tom leilighet uten møbler eller innvendige vegger, forsvinner alt, og det er umulig å spille på tomten.

Det er foreløpig usikkert hva som er årsaken bak problemet, men det tar nok ikke lang tid før Sims-teamet er på saken, og spillet fungerer som det skal igjen!

Link til EA-tråden finner dere her: https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/OPEN-ECO-Bulldozing-Pinecrest-apartments-breaks-them/td-p/9177639

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!