Teorier om den nye pakken!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 03 august 2020. 15:08 Sist endret: 12 april 2021 14:04

I går kom vi med at thesims.com lekket det nye ikonet for den neste spillpakken som du kan se under her:

Tatt i betraktning at dette kan være et av de mest vage ikonene i The Sims 4-serien, er det allerede så mange teorier der ute som spekulerer i hva neste spillpakke blir. Akkurat nå har vi noen offisiell informasjon fra The Sims Teamet som de har delt. La oss starte med Fremtidskuben:

“Side om side. Hvorfor ikke. Sykt. Jepp. Stable dem? Hmm.”

“Den mest populære destinasjonen for å stikke av for å gifte seg, vet ingen.”

Vi har også litt vag informasjon fra 6-måneders veikart som The Sims Teamet avslørte i april 2020:

En annen gruppe på teamet vårt er for øyeblikket fokusert på vår neste spillpakke. Denne pakken er en viktig førstegangs for oss, og vi gleder oss veldig til å dele den med dere alle senere i år.

Twitter bruker @Millow_ har også laget et høyt kvalitet rekreasjon av ikonet som du kan se under:

Teoriene begynte allerede over hele samfunnet! Selv om det er så mange gjetninger, og vi ikke vil vite helt sikkert hva pakken handler om før den blir avslørt, ser det ut til at de to populære teoriene tar ledelsen: Star Wars- eller verdensromtematisert spillpakke og en vinterferietematisert spillpakke.

Teorien om en Star Wars-temapakke kretser rundt på grunn av “3 soler” i spillpakkeikonet, som er kjent fra Batuu-verdenen, en fiktiv verden i Star Wars-universet.

Sims Forum-medlemmet EliasVersace gjorde også en ikonsammenligning av hva Spillpakke-ikonet kunne referere til:

Den andre teorien er en vinterferietematisert spillpakke. Det er kjent at The Sims-teamet har tenkt på denne ideen fra januar 2020-undersøkelsen, der de foreslo visse snøaktiviteter.

Sims Forum-medlem onverser kom også med et forslag til hva ikonet kan henvise til, som er en snøhytte, 3 snøballer på toppen og et snødekt fjell ved siden av:

Det er også noen andre teorier som sirkler rundt i samfunnet, men vi vet ikke med sikkerhet før pakken blir avslørt.

Tatt i betraktning at The Sims Teamets 6-måneders veikart ble utgitt i april 2020, kan vi forvente at denne spillpakken vil bli kunngjort og utgitt i slutten av september 2020!

Hva tror du spillpakken kommer til å handle om? Er du enige i teoriene? Fertell oss hva du mener i kommentarfeltet!

Orginal artikkel finner du hær.
Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^