LA DRØMMER GÅ I OPPFYLLELSE MED EN NY THE SIMS™ 4-PAKKE

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 20 mai 2021. 17:05 Sist endret: 02 mars 2022 23:03

Skap endringer i simmenes liv ved å forvandle områdene deres i Drømmeoppussing Spillpakke!

Sul, sul! Jeg er Patina Wainscot*, og jeg fryder meg over at du vil bli med på det jeg kaller Drømmeoppussing for nybegynnere. Vi hopper rett ut i fordelene og bakdelene ved å designe ting for klienter, fordi det er én hovedting man må huske på: alt handler om at klienten skal være fornøyd!

Om klientene

Du hørte det fra meg: de beste designene kommer fra simmene du skal pusse opp for. Jeg går aldri inn i et prosjekt uten å bli kjent med klienten først – i det minste ikke om jeg har tenkt til å lykkes. Til å begynne med var det en feil jeg gjorde ofte. En gang planla jeg et helt rom rundt hagenissestatuen i midten av klientens stue. Så viste det seg at simmen var livredd for hagenissen og ville ha den vekk øyeblikkelig!

Du vet vel at alle har sine preferanser? Hva man liker og misliker er viktig når det kommer til dekorering. Still spørsmål! Finn ut hva slags farger, musikk og dekor de liker. Spør om hva det er som inspirerer dem, om de har hobbyer, hva favorittgreiene deres er. Vis dem fargeprøver og kanskje noen av de andre jobbene du har i porteføljen din. Ta også noen Før-bilder til klienten. Desto bedre du kjenner noen, jo enklere er det å se for seg hva slags ting det er som vil bringe dem glede.

Ikke glem å være profesjonell! (Ta en dusj før du kommer. Stol på meg.) Alle handlinger påvirker ryktet ditt, og det er viktig om du ønsker å gå videre til større oppdrag.

Om renovasjoner

Så fort du vet hva klienten vil ha, kan du sende dem av gårde og rette oppmerksomheten din mot omgivelsene rundt deg. Enkelte ganger ønsker klienter å pusse opp barneværelset, eller legge til et rom for sine svigerforeldre. Jeg har til og med hatt en sim som ville ha et treningsrom i kjelleren. Uansett hva oppgaven er, så er jeg sikker på at du kan håndtere det. Det er bare å følge budsjettet, klientens preferanser, antallet tilgjengelige fliser og klientens ønsker.

(OK, greit, enkelte ganger blir ting litt … rart. Men det er din jobb å gjøre det du kan. Jeg kunne delt noen ville historier, men det er viktig at forholdet mellom klient og designer forblir konfidensielt.)

Start med et tomt sted ved å selge gjenstandene du ikke kommer til å bruke (det er også bra for budsjettet!). Så er det helt opp til deg å oppfylle klientenes drømmer.

Personlig elsker jeg denne fasen av et prosjekt. Kanskje simmene pleier å være litt rotete, så hvorfor ikke utforske noen modulære hyllesystemer for nyskapende oppbevaringsløsninger? Åpne konsepter er veldig populært akkurat nå, og sofaseksjoner deler oppholdsrom fra kjøkkenet mens de ivaretar den åpne og luftige atmosfæren. Og når vi først snakker om kjøkkenet, man kan spare plass på integrerte løsninger som ovner og komfyrplater. Når det kommer til barnerom, går jeg alltid for køyesenger. Når barnet blir eldre, kan man lett endre på oppsettet og legge til et skrivebord for hjemmelekser!

Poenget er at du burde ikke være redd for å prøve deg frem. Enkelte ganger fungerer det uventede best, og andre ganger kommer du til å ha godt etablerte løsninger i tankene.

Om avsløringene

Når jobben er fullført, er det bare én ting som står igjen: avsløringen! Når du har perfeksjonert stedet, kan du invitere klienten tilbake til å se resultatene. Dette er øyeblikket jeg lever for. Den første reaksjonen betyr alt for meg. Enten simmene gråter, gir meg en stor klem, eller begynner å dagdrømme, så vet jeg alltid når jeg har gjort en god jobb og det er utrolig gøy å vise frem Før- og Etter-bildene.

Det er så mange faktorer som avgjør om jobben er vellykket eller ei. Har du holdt deg innenfor budsjettet? Har du bygd rundt klientenes preferanser? Har du fullført målet? Har du vært respektabel og morsom? Forhåpentligvis er svaret på alle disse spørsmålene «JA!» Ikke bare gjør det klienten fornøyd og får deg til å føle deg bra, men det forbedrer også ryktet ditt som interiørdesigner. Folk elsker tross alt å snakke om ting de liker. Så få dem til å elske stedet sitt!

Noen ekstra tips

Takk for at du kom til min Sims Talk. Vi sees snart på drømmeoppussingskanalen! Og ikke glem å følge The Sims på Instagram – Jeg har en ny serie som heter Spaces With Patina som jeg gleder meg skikkelig til å dele!

The Sims™ 4 Drømmeoppussing Spillpakke** lanseres i din region den 1. juni 2021, kl. 19.00 norsk tid (kl 10.00 PT) på Origin (til PC og Mac), Steam, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®4 og PlayStation®5!

Begynn planleggingen av de nye oppussingsprosjektene dine sammen med andre spillere på The Sims-forumet, se hva som skjer på Twitter og Instagram, lik oss på Facebook, og abonner på YouTube-kanalen vår. Du kan også registrere deg som mottaker av The Sims 4-nyhetsbrevet for å få siste nytt så fort det er ute.

Vi har mye på agendaen for de neste ukene, når simmenes sommer starter for fullt! Lanseringen av Drømmeoppussing er bare ett av mange lyspunkter å se frem til, så sørg for at du har funnet frem solbrillene dine — for vi har fullpakket programmet for de neste ukene fremover!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D