Rynkestjertene inviterer oss til premieren av The Sims 4 utvidelsespakke 11

Postet av: Simshjelper Ida

Postet: 07 juni 2021. 23:06 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Simscommunity har mottatt et mystisk nytt postkort fra The Sims-teamet, både via post og i innboksen, om den helt nye byen som heter Henford-on-Bagley!

Som du ser på forsiden av postkortet, kommer det en ny landsby til The Sims 4… og vi fikk innsideinfo fra fru Rynkestjert om at det kan være relatert til den splitter nye utvidelsespakken til The Sims 4 som kommer i sommer!

Men det er mer!

Det er også en hel bakside av postkortet med en personlig beskjed fra ingen andre enn familien Rynkestjert!

Familien Rynkestjert inviterte oss til sin nye verden fylt med liv på landsbygda og… hageboder som venter på oss på Henford-on-Bagley?

Uansett, her er den fulle beskjeden:

Kjære venn,

Vi er så glade for at du blir med oss til Henford-on-Bagley! Jeg er sikker på at du vil nyte det sjarmerende landskapet. Kom og besøk oss i hageboden vår når du ankommer!

– A & A Rynkestjert

P.S. Jeg hørte borgermesteren snakke om en verdensomspennende turismevideo for Henford-on-Bagley som har premiere den 10. juni klokken 18:00* på YouTube.com/TheSims! Så spennende!

Kl. 18:00 norsk tid, kl. 08:00 i USA (pacific standard time).

Er du klar for premieren på en ny utvidelsespakke med landsbytema som kommer til The Sims 4?

Husker du familien Rynkestjert fra The Sims, The Sims 2 og The Sims 3? På engelsk heter familien Crumplebottom, og du kan lese mer om Agnes og resten av familien her (engelsk tekst).

Teksten og bilder ovenfor er hentet fra Simscomminuty.info, og oversatt til norsk av Simshjelpen. Her finner du den originale nyhetsartikkelen.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Ida

Simshjelper Ida her! Jeg skriver guider og artikler, i hovedsak tips og triks relatert til bygging. Som entusiastisk bygger elsker jeg å finne løsninger, bruke tid på detaljer og utforske nye måter å bruke byggeverktøyene på.