Se hva som kommer til Sims 4!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 06 april 2020. 19:04 Sist endret: 12 april 2021 14:04

SimGuruDuke deler litt av hva teamet planlegger for de kommende månedene mens vi alle prøver å bli vant med den nye «normalen».

Hei, alle sammen! SimGuruDuke her. Jeg sitter altså på vårt modifiserte gjesterom som nå også fungerer som et hjemmekontor. Det funker jo greit det, for det er jo ikke akkurat sånn at vi får gjester med det første … Endringene de siste ukene har vært vanskelige for oss alle, og jeg ønsker å spre litt positivitet med dere ved å dele et par nyheter om The Sims™ 4.

For det første (for de av dere som måtte lure på det) gikk hele teamet over fra å jobbe på kontoret til å jobbe hjemmefra fra 16. mars. Det har vært en stor overgang, men vi gleder oss så mye over fremtidig innhold vi bygger, at vi har kommet oss gjennom endringen og fortsetter med fremgangen! Ting og tang har nok gått litt saktere enn vanlig grunnet barn og kjæledyr som ønsker oppmerksomhet gjennom dagen, men som alltid er vi her for å sørge for at The Sims 4 skal fungere når du setter deg ned for å spille. Med det i tankene, tenkte jeg at jeg kunne gi dere en liten smakebit på hva dere har i vente de neste seks månedene.

Nå jobber vi hardt med den nye stæsjpakken stemt frem av nettfellesskapet. Selvfølgelig gjør vi det! Jeg kan ikke røpe navnet, for det har vi ennå ikke stemt over. Men jeg så listen over alternativer i forrige uke, og jeg aner sannelig ikke hvilket navn dere kommer til å gå for. Jeg gleder meg til å finne det ut. Denne pakken begynner virkelig å bli noe, og det har vært en god opplevelse å få hjelp av alle dere til å forme den.

I tillegg til stæsjpakken, jobber vi også hardt med den neste utvidelsespakken. Jeg synes temaet som teamet har valgt er så kult – og jeg tror mange av dere blir overrasket. Teamet har også jobbet hardt med et par spennende elementer vi har planer om å legge inn spillet i løpet av sommeren. Vi snakker ikke om massive endringer, men de er skikkelig kule og jeg tror at dere kommer til å digge dem! En annen gruppe i teamet konsentrerer seg for tiden om den neste spillpakken. Denne pakken er en stor «den første» for oss, og vi eeeer så ivrige etter å dele dette med dere senere i år.

Og sist, men ikke minst: vi har jobbet med et par gøyale måter dere kan holde dere hjemme og holde sammen på gjennom spillet. Nei, vi snakker ikke flerspillerfunksjon. Vi ønsker å bidra til at nettfellesskapet av spillere kan holde kontakten med hverandre (og med oss!) i denne tiden med sosial distansering. Som en del av dette ønsker vi Guruer å kunne dele mer med dere. Vi er ikke helt klare for å gi dere alle detaljene, men jeg er så spent på dette her. Dere får mer informasjon snart. 

Jeg vil at dere alle skal vite at teamet fortsatt konsentrerer seg om å bygge nye opplevelser i spillet, og at vi fortsetter å bygge opp og utvide The Sims ved å lytte til våre kjære spillere. Takk for at du spiller, og vær forsiktig!

– SimGuruDuke

Denne posten er hentet fra Ea.com.

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D