Paranormal etterforsker blir en aktiv frilans-jobb!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 14 januar 2021. 16:01 Sist endret: 12 april 2021 14:04

The Sims Paranormale Stæsjpakke overrasket mange med hvor mange spilleffekter du kan skvise inn i en stæsjpakke til en hundrelapp. Annet en det faktum at pakken kommer med en ny tomtetype (Hjemsøkt), muligheten å lære mediumferdigheter gjennom seanser – og så er det den nye frilansjobben “Paranormal etterforsker”.

Sims-teamet har vist kort hva du kan gjøre som en paranormal etterforsker i traileren de slapp ut. De viste spøkelsesjakt, hvordan du blidgjør spøkelser og fanger dem i små krukker. Du kan se noen forhåndsvisninger under:

Fordi frilanskarrierer er nettopp det, frilans, vil den gå ut på å gjøre oppgaver hjemme eller ved at simmen forsvinner fra skjermen. Men frilanskarrieren Paranormal etterforsker vil ha en liten vri.

Hvert oppdrag som Paranormal etterforsker vil kreve at du faktisk besøker de hjemsøkte husene for å gjøre ferdig jobben, som på en måte gjør det til en aktiv karriere. SimGuruNinja forklarer litt mer i twitter-innlegget nedenfor:

EekvanLe24:
@SimGuruConor, kan du bekrefte om den nye frilanskarrieren i Paranormal-pakken lar oss som spillere få følge med simmene våre til andre tomter i spillet og gjøre oppgaver som å blidgjøre spøkelser (trailer), eller er det lignende nåværende frilansjobber der simmene forsvinner fra skjermen?

Dave Miotke
@SimGuruNinja
Du drar ut på disse oppdragene (dvs., du følger med simmen).
I traileren var for eksempel renselsen i huset til Pancake-familien, Goth-huset, og så videre, en del av karrieren.

Orginal artikkel finner du her.

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^