Trekk frisk landsbygdluft med en ny utvidelsespakke!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 10 juni 2021. 20:06 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Nå blir det masse lamamorro!

Nå er vi krye som haner, for endelig er tiden inne til å avsløre utvidelsepakken The Sims 4 Hytteliv! Den byr på en herlig opplevelse i landsbyen I Nybergdalroa, der alle er opptatt av dyr og hagearbeid. Den beste nyheten? Det gylne egget klekkes 22. Juli!

Følg oss mens vi går ned i kaninhullet med all den legendariske informasjonen!

Det er en Rolig landsby

Det finnes mer enn du kan forvente av et liv i utkanten. Det er en liten by, men simmene som bor her har mye å snakke om. Sladre med pubeierne i Hagenissekneipa eller selgeren ved matvareboden, for å få med deg sprø historier eller sladder. Hvis du er modig, går du kanskje til og med bort til Rynkestjerts hagebod for råd. (Bare husk Agatha er den venlige, Agnes er den sure men begge elsker crumpets.) Noen ganger trenger også lokalbefolkningenhjelp. Hvis du er klar for det, kan noen ærend for dem gi interessante gaver.

Hver uke kommer Finkvik-messen gjennom landsbyen og tiltrekker seg alle slags simmer. Ordføreren bedømmer alle komkuransebidrag- fra paier til grønnsaker til kyllinger- og resten av landsbybeboerne elsker å bli med.

Ta en ku

Ja, du leste riktig. Kyr, lamaer, høns, kaniner og rev bor sammen med simmer i den idylliske nye verdenen. Bli venn med ville kaniner, rever og fugler for å få gaver og hjelp i hagen, eller fokusere på kjerligheten og oppmerksomheten på vennene i dyreskurene og hønsehusene du her hjemme. Eller begge deler! Jo flere dyr, desto bedre.

Simmer med personlighetstrekket Dyreentusiat blir spesielt glade av å ta seg av skapninger. For holdet ditt til hvert dyr påvirker hvordan de reagerer på deg og godbiter kan hjelpe deg å vinne deres gunst. Ulike dyregodsaker og – humør gir til og med ulike resultater! Endre samken på kuens melk, farge på lamaens ull eller til og med utseende på hønene dine med bestemte godsaker. (Du må finne noen sjokobær ute i villmarken, eller legge dem til i matleveringen, for å få sjokolademelk.)

Plant noen røtter

Og noen grønnsaker, selvsagt! Takket være de nye hagelappene blir folk overbegeistret over store avlinger. Fyll hager med gigantiske vannmeloner, auberginer, gresskar, sopp og bladsalat for å imponere naboene. Få barna med deg, og lær dem hvordan de skal ta seg av de eorme plantene. Når de har vokst helt ut (grønnsakene, ikke barna), kan du ta dem med til Finkvik-messen eller høste en god avling til sunne måltider.

Tomteutfordrigen “Lev enkelt” gjør matlaging billigere, men dermed avhenger oppskrifter også helt av inventar. Plukk sopp og bær i skogen i nærheten, lån melk og egg fra dyrene dine og hold hagen full. Mangler du noe? Bestill noe fra den lokalematbutikken, og få alle ingridiensene levert rett på døren. (Ikke glem å tipse budet!) Apropos matlaging, så kan hele famlien gå sammen på kjøkkenet og lage yorkshirepudding, biff wellington og en hvilken som helst annen vidunderlig rett du ser på menyen. Det gjør kjøkkenet selve hjerte av huset.

Om alt dette er musikk for ørene dine, er det gode nyheter! Enda bedre, hvis du kjøper pakken innen 2. september, får du også det digitale “Nisse på Farten” – innholdet som vist ovenfor! Dra rundt i byen på den idylliske pendlersykkelen, pynt hagen din med skulpturen Den eventyrlystne nissen “Fremad” og pynt gårdsplassen med Krattskogen lysende tre.

Forhåndsbestill utvidelsespakken The sims 4 Hytteliv nå, og begynn å spille når den lanseres 22. Juli klokken 19.00 norsk tid (kl 10.00 PT) til PC og Mac på Origin og Steam, Xbox One og Xbox series X|S, Playstation 4 og Playstation 5!

Ikke hopp i høyet ennå. Simmenes sommer har flere kaniner å ta ut av hatten før Hytteliv kommer, så malk det for alt det er verdt!

Dette er en artikkel oversatt fra ea.com. Originalartikkelen finner du her.
Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^