THE SIMS 4 PARANORMAL STÆSJPAKKE KOMMER DIN VEI!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 13 januar 2021. 12:01 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Gjør deg klar for skummelt morsomme tider!

Se opp, simmere, for noe nytt åpenbarer seg snart: The Sims™ 4 Paranormal Stæsjpakke* kommer 26. januar 2021.

Velkommen til simmens nye hjem. Joda, annonsen antydet at det var «hjemsøkt», men alle vet jo at det der bare er oppspinn. Eller?

Om natten kan jo alt skje … Lamper som flimrer og kaster skygger på simmenes føtter. I et annet rom smeller en dør igjen, selv om ingen andre er hjemme. Og hva var den lyden? Hvor kommer den fra? Dette begynner å bli merkelig.

OK, så det viser seg at det er noen rykter som kan vise seg å være sanne. Disse skumle spøkelsene flyttet inn først, og de sørger for at ingen glemmer det.

Mystiske runer og leirehender dukker opp tilfeldig, og krypende vinstokker spirer i hagen. Det hellige stearinlyset simmen tente for å føle seg trygg slukkes omtrent uten røyk. Og ingen vet hvor den fryktelige dukken kom fra. Etter hvert som huset blir rarere og rarere kommer gåsehuden, og skremte simmer rømmer i panikk.

Heldigvis trenger ikke simmene takle dette helt alene. En nyttig venn hjelper gjerne til: Claude René Duplantier Guidry (Spøkelset). Denne litt flørtete ånden gir deg nøkkelen til ro og fred. Under hans veiledning kan du lære deg hvordan du blidgjør spøkelsene som ødelegger nattesøvnen.

Noen spøkelser er lekne, andre er rampete, og noen få er direkte ondskapsfulle. Hvis de legger igjen forbannede gjenstander, må du straks prøve å rydde opp og fjerne dem. Du kan tilby gaver eller prøve å kommunisere med spøkelsene for å prøve å blidgjøre dem. Hvis de blir fornøyde, kan det hende at simmene får en gjengjeldt gave når spøkelsene svinner hen. Og hvis ikke … må du ty til seansebordet.

Seanser fungerer som en måte å kommunisere med den utenomjordiske verdenen. Gjennomfør en seanse for å få en følelse av spøkelsenes humør, kommuniser med de døde, eller fullfør et uhyggelig ritual. I tillegg kan simmene tilkalle Guidry for ekstra hjelp eller kanskje skjeletthushjelpen Beinhilde for å få det ekstra rent. Ved å gjøre dette, bygger du simmens mediumferdigheter. (Vær forsiktig så du ikke forsvinner selv)

Når en sim overvinner frykten, gjenoppretter balanse i hjemmet, og mestrer det paranormale, overrekker spøkelset Guidry en ettertraktet lisens som paranormal etterforsker. Simmen din kan med andre ord bli spøkelsesjeger. Nei, spøkelsesdetektiv. Ghost … Buster? Du er vel ikke redd for spøkelser? Ta på deg frilanseroppdrag som paranormal etterforsker for å hjelpe andre simmer som opplever hjemsøkte fenomener, og tjen simoleoner når du først er i gang.

Skaff deg The Sims 4 Paranormal Stæsjpakke 26. januar 2021 i Origin (for Mac og PC), Steam, Xbox One og PlayStation®4 for å komme i gang med det skummelt gøye eventyret.

Originalt blogginnlegg finner du her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D