Kalenderen kommer til The Sims 4 grunnspillet – med forbedringer

Postet av: Simshjelper Ida

Postet: 09 juli 2021. 10:07 Sist endret: 09 juli 2021 10:07

Presentert av EA Game Changers. Artikkelen er hentet fra SimsCommunity og oversatt av Simshjelpen.

Kalenderen, en funksjon som først ble introdusert med utvidelsespakken The Sims 4 De fire årstider, vil bli integrert i grunnspillet, helt gratis!

Jeg har spilt med kalenderen da jeg fikk tak i The Sims 4 Early Alpha, og her er hva som er inkludert i grunnspillversjonen, samt hvilke forbedringer som er gjort.

Grunnspillversjonen av kalenderen viser ting som arbeidstider, skoleplaner, fødselsdager, arrangementer du har laget og festivaler som skjer i verden, forutsatt at du har installert pakker som legger til nye festivaler.

Kalenderen lar deg lage begivenheter som fester, fødselsdager, bryllup og mer opptil to uker i forveien!

Du vil legge merke til at det er en ny filterkategori i kalenderen. Dette vil spesielt komme til nytte hvis du har flere pakker installert, ettersom mange festivaler og arrangementer har blitt lagt til i The Sims 4 de siste årene. Med disse filtrene får du en enkel oversikt over tidsplaner du bryr deg mest om.

Ser du frem til en bestemt festival eller en begivenhet? Du vil kunne lagre flere som favoritt og holde oversikt over det i kalenderen gjennom favorittfilteret!

Funksjoner fra The Sims 4 De fire årstider, som værmelding, høytider og å lage din egen høytid, er fortsatt eksklusive for utvidelsespakken. Du vil kunne holde rede på favoritthøytidene dine ved å legge dem til i favoritter!

Artikkelen er oversatt fra SimsCommunity. Du kan lese den originale artikkelen på engelsk her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Ida

Simshjelper Ida her! Jeg skriver guider og artikler, i hovedsak tips og triks relatert til bygging. Som entusiastisk bygger elsker jeg å finne løsninger, bruke tid på detaljer og utforske nye måter å bruke byggeverktøyene på.