Hva kan vi forvente av neste oppdatering?

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 24 oktober 2020. 22:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Man kan nesten se på størrelsen av spilloppdateringene når det er i nærheten av en ny utvidelsespakke, og denne neste oppdateringen er ikke et unntak. I etterkant av offentliggjøringen av den nye utvidelsespakka, som kommer den 13. november, fikk vi også vite at spillet venter en oppdatering i starten av november.

Dette er det vi kan forvente av oppdateringen (men vi vil gjøre dere obs på at noen deler er basert på rykter):

Hudtoneforbedringer

Oppdateringen med hudtonene skulle egentlig komme denne måneden, men da Sims-teamet oppdaget et problem når de tok i bruk hudtonene i spillet, ble det utsatt.

SimGuruDuke har vært ute med en oppdatering om dette, og kan fortelle at de har gjort store skritt i riktig retning – og at forbedringene kan forventes allerede i novemberoppdateringen.

NB: Dette er en forbedring av spillets allerede eksisterende hudtoner. Det nye, utvidede, hudtone valget kommer i desember.

Forbedringene går blant annet ut på at hudtonene ikke skal forbli kornete og vise tydelige piksler når de blir brukt på simmer i Simskaperen.

Justerbare nivåer

Her kommer en gledelig nyhet for de som liker å bygge: nå kommer det endelig justerbare nivåer!

Sims-teamet har bekreftet, i en bloggpost om Snøparadis, at det kommer et verktøy for justerbare plattformer til spillet. De bekreftet ikke om dette kom gjennom utvidelsespakken eller oppdateringen, men dette er jo bare noe som må komme gratis gjennom oppdatering.

Det kan virke som om de justerbare plattformene kan plasseres på, eller rett ved siden av hverandre.
Denne funksjonen vil være perfekt til de rommene som kan bli enda bedre med en liten forhøyning.

Livsstiler & Følelser

Dette er mer et rykte med tanke på at dette er kun bekreftet eksklusivt gjennom Snøparadis. Likevel virker det som denne introduksjonen kan være en såpass essensiell forandring at den kommer til å bli introdusert for resten av spillet gjennom en oppdatering etterhvert.

The Sims 4 Snøparadis introduserer også livsstiler og følelser, som gir en ekstra dybde til simmenes personligheter og forhold. For aller første gang vil opp til 16 livsstiler bli tilgjengelige som en følge av en handling eller vane, noe som forandrer oppførselen mer enn et vanlig personlighetstrekk fra Simskaperen, i det de reflekterer over aspekter av sitt eget. Følelsene kan representere hvordan to simmer føler forskjellige ting om en delt erfaring eller opplevelse, og kan ha en varig effekt på forholdet mellom disse to.

Livsstiler kommer til syne som en respons på Simmens handlinger og vaner, og forandrer deres oppførsel på en passende måte. Delte opplevelser inspirerer følelser og vil ha en vareig effekt på forholdet, og vil kunne vises på interaksjonene deres.

Dette er det vi vet om oppdateringen så langt, og gleder oss til den kommer i starten av november!

Kilde: simscommunity.info

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!