START PLANLEGGINGEN AV FLUKTEN TIL SNØPARADISET I THE SIMS™ 4

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 20 oktober 2020. 17:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Pakk sekken, simmere – den nye utvidelsespakken blir av det kalde slaget.

Vi håper du har skistøvler og vinterutstyr klart –The Sims™ 4 Snøparadis Utvidelsespakke sender en kald trekk gjennom luften 13. november 2020. Vi drar til den japansk-inspirerte verdenen Komorebifjellet, der ekstreme vintersportgrener og avslappende opplevelser gir deg et innblikk i nye livsstiler du kan velge mellom. Vi sees på toppen av fjellet, simmere!

Få litt luft

Pust inn den friske fjelluften og begynn å bygge simmens ferdigheter innen fjellklatring, slalåm og snowboardkjøring. For å komme lenger enn barnebakken, må simmene gå opp i nivå for å oppleve noe større og mer spennende. Når simmene har fått taket på det, kan de ta fjellheisen opp til de større skiløypene og klatrerutene til toppen. Selv å gå på trynet ser kult ut oppe der … sannsynligvis. Men når simmene blir skikkelig gode, kan de vise hvor gode de er med et opplyst brett og det kuleste vinterutstyret.

Det er ikke bare for voksne heller. Barn kan stå på slalåm og snowboard i de mindre utfordrende løypene mens foreldre tar småbarna med på aketur. Vintermoro for hele hurven.

Nedkjøling

Hvis simmen gikk på trynet litt for mange ganger, må de komme seg igjen. Dette kan de gjøre ved å utforske de roligere delene av livet på Komorebifjellet. Finn onsen-badehuset for å senke simmens problemer (eller såre lemmer) i det varme vannet. Finnes det egentlig noe bedre enn å se å dampen som stiger opp i den kalde nattehimmelen over deg etter en lang dag? Nope, det tror vi neppe.

Selv turstiene rett utenfor byen gir deg nye opplevelser hver gang. Utforsk bambusskoger, ta en pause for å reflektere på gravplassen, eller besøk fjelltempelet med venner for å få en fullverdig opplevelse. Men husk å kle deg etter været. Selv om det varierer etter hvor du er, kan det bli skikkelig kaldt her.

Bygg din lune hule

Lei en av ferietomtene eller bygg ditt eget hus når du kommer til Komorebifjellet. Hent inspirasjon fra hele byen til ditt neste prosjekt. Nye gjenstander som shojidører, flisetak og tatamimatter har direkte inspirasjon fra den japanske tradisjonen som er grunnlag for pakken. Nå kan du også spille med egendefinerte plattformer. Men det er ikke alt. Fyll huset både med moderne og tradisjonelle møbler, og sørg for å få deg et lite koselig kotatsubord for samlede måltider som gryter.

Utendørs kan du nyte harmonien i fredelige fjellomgivelser. Sett ut koier i de dekorative fontenene og lag en steinhage under skyggen fra japanske viftelønner – gjør det som gjør DEG lykkelig!

Så, hvordan ser ditt snøparadis ut?

The Sims 4 Snøparadis Utvidelsespakke kommer 13. november 2020 i Origin ved midnatt i ditt område (for Mac og PC) og kl. 10.00 PT for Steam, Xbox One og PlayStation®4! Forhåndsbestill det i dag for å være først i fjellheisen!

Dette får du med:

Artikkelen er hentet herfra.

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D