Funksjoner fra Felleskap-stæsjpakken 2017 som Bærekraftig livsstil vil/kan inneholde.

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 10 mai 2020. 19:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Hvis du har vært i Sims-samfunnet siden 2017, har du sannsynligvis hørt om eller deltatt i det første The Sims 4 Felleskap Stæsjpakke-prosjektet – som til slutt ble til The Sims 4 Stæsj for klesvaskedagen!

Prosessen med å lage denne pakken har vært stort sett den samme som prosessen med å lage den kommende stæsjpakken The Sims 4 Kreativ strikking. Spillerne kunne velge pakkens generelle tema, hovedspillet og elementene som vil bli inkludert i pakken.

I april 2017 var det flere temaer du kunne stemme på – til slutt ble det vinnende temaet Øko-livsstil. Sims-teamet hadde antydet mange gameplay-funksjoner som kan inkluderes i denne Stæsj-pakken. Det eneste problemet var at bare ett spillelement (av mange som The Sims 4-teamet har hatt idédugnad om) ville bli inkludert i en pakke som nå er kjent som Klesvaskedagen. Etter hvert vant Klesvask som et primært spillelement, og andre har enten blitt glemt eller til slutt lagt til litt etter litt med noen av de forrige pakkene…til nå.

Når man ser tilbake på tegnebrettet deres som teamet har tegnet opp, er det MANGE funksjoner som vil (og kanskje vil) bli lagt til i den kommende utvidelsespakken The Sims 4 Bærekraftig liv.

Nedenfor har jeg samlet en liste over alle spillfunksjonene som de har foreslått på tegnebrettet, om funksjonene er inkludert i spillet, og om vi kan forvente dem i den kommende utvidelsespakken.

Vær oppmerksom på at jeg spekulerer i noen av spillfunksjonene nedenfor, og at de kanskje ikke blir introdusert i pakken, siden vi vil få mer informasjon. Jeg sørger for å oppdatere listen når vi kommer nærmere utgivelsen! Vær også oppmerksom på at Bærekraftig liv vil ha mange flere funksjoner som ikke har blitt nevnt på dette brettet!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D