Dette er pakken: Bærekraftig liv!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 06 mai 2020. 17:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

I dag kl 17:00 ble den nyeste utvidelsespakken til The Sims 4 avslørt: Bærekraftig liv! Pakken blir lansert den 5. juni 2020, ved midnatt. Det er allerede nå mulighet for å forhåndsbestille pakken på Origin, slik at du kan laste den ned med en gang klokken bikker 00 den 5. juni. Dette kan du gjøre her.

Lik alle andre utvidelsespakker koster denne også 399,-

Men hva går egentlig Bærekraftig liv ut på? Under kan du sjekke ut beskrivelsen, lese mer om hva du får med i pakken og hva du kan gjøre med den, samt se traileren.

Endre verden

I Evergreen Harbor påvirker hver handling og beslutning du tar verden rundt deg. Jo renere Evergreen Harbor blir, jo mer ser du naturen blomstre. Du avgjør om himmelen er forurenset, eller klar nok til å se nordlyset danse. La søppel hope seg opp i nabolaget, eller rydd det opp og lag flotte, grønne turstier i byen. Det er du som bestemmer!

Oppgrader hjemmet ditt

Nye oppdateringer i byggemodus oppfordrer også til å tenke grønt. For første gang kan du krympe regningene dine med vindmøller, solcellepaneler og duggsamlere. Reduser miljøavtrykket ditt og invester i et fargesprakende, levende tak. Inne kan du velge mellom nye, nydelige møbler (bærekraftig laget, selvfølgelig), eller du kan oppsirkulere noen andres søppel til vakre gjenstander!

Gjenvinn eller forsvinn

Apropos gjenbruk, hvorfor ikke ta en titt på den nye jobben som skaper? Hold utkikk etter samleobjekter og materialer til det neste prosjektet ditt når du er ute. Modige simmer kan prøve søppelcontainerdykking etter ressurser som fargestoffer, deler og ingredienser – så lenge de ikke har noe imot lukten. Velg frilandshåndverker-karrieren for å få post- og internettbestillinger på stearinlys, sprudlejus, oppsirkulerte gjenstander og mer! Eller, prøv å oppmuntre naboene dine til å stemme på et fellesverksted hvor alle kan skape sammen.

Bruk stemmen din

Ubrukte fellesområder står ubrukte – nesten, de brukes som søppeldynge. Samle naboene dine sammen om saken og bestem hvordan dere skal bruke det. Du trenger støtte for å få til det fellesverkstedet. Vil du heller ha et drivhus med vertikalhager? Stem på det! Hver uke kan du og det nye fellesskapet ditt stemme på en handlingsplan for nabolaget. Forvandle den delte tomten, støtt scenekunst, foreslå en ukentlig treningsøkt, forlang et oppsirkuleringsinitiativ, eller utforsk mange andre alternativer på tavlen. Men, husk – Du kan ende opp med en papirpose på hodet, om det skjærer seg …

Uansett hva du gjør i Evergreen Harbor, vet du at du forandrer verden.

Dette får du:

Bærekraftig liv

Reduser, gjenbruk og resirkuler! Produser strøm og vann selv med solcellepaneler, vindmøller og duggsamlere, eller dyrk din egen mat i en ny vertikal hage for å virkelig ha en innvirkning på verden. De ekstreme kan finne på å dykke ned i søppelcontaineren, også – kanskje finner du deilig insektsgodis? Eller kanskje deler til din neste kreasjon? Noen av gjenstandene du samler inn kan til og med brukes til å lage varer som sprudlejuser og stearinlys du kan selge i nettbutikken. 

Felleskap og samarbeid

Engasjer deg i nabolaget gjennom stemmetavlen for å bestemme hvilke handlingsplaner for nabolaget du vil stemme på fra uke til uke. Alle i fellesskapet har en stemme, så du må virkelig presse på for å bli hørt. Slå deg sammen med lokale håndverkere, aktivister og teknikere for å bygge en solid støtte! Er ikke valgkamp din greie? Hvorfor ikke utforske karrieren som sivildesigner for å gjøre nabolaget til et bedre sted?

Endre verden

Hver avgjørelse du tar – hvilke energikilder du bruker, hvordan du designer hjemmet ditt, og hvilke handlingsplaner for nabolaget du stemmer på – har en innvirkning på verden, fra luftforurensning til krystallklart vann. Hvis du ikke foretar deg noe, kan det hende du blir vitne til at naturen trekker seg tilbake når søppel samler seg rundt byene. Når søppel blir plukket og tomter holdes rene, blomstrer bygninger med mer flora og grønt.

Oppsirkulert dekor

Må du innrede det første huset ditt på budsjett? Gjør det omtrent gratis med søppeldykking! Fisk ut noen allerede brukte greier, som en slitt madrass du kan fikse, eller en lett brent ovn du kan polere. Selv nye møbler og klær er bærekraftig laget av gjenvunne materialer for et fantastisk utseende! Gi nytt liv til stoff, teknologi og mange andre gjenstander for å dekorere huset ditt, og fylle garderoben.

Hva syntes du om den nye pakken så langt? Kommer du til å kjøpe den?

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D