Guide til “Kreativt strikketøy”: Strikkeferdighet

Postet av: Simshjelper Iri

Postet: 29 juli 2020. 23:07 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Presentert av EA Game Changers

Er du klar til å strikke? Vel, ta tak i garnkurven, sett deg ned og finn ut mer om den splitter nye strikkeferdigheten! Jeg er sikker på at du vil ha det gøy med denne pakken.

“Bli komfortabel og sett på litt god musikk. For nå er det på tide å strikke! Bruk talentene dine til å kle familien, pynte huset ditt eller tjene noen Simoleoner på si. Ingen gale svar her, bare strikk ivei! “

Det er enkelt å komme i gang!

Det første du må gjøre er å kjøpe en av de to garnkurvene og plassere den i simmenes inventar. Disse finner du under Hobbyer og ferdigheter.

Til venstre: Nybegynnerens garnkurv ($ 55) – “Hvem trenger en dyr og fjong veske når en eske er nok? Velg stoff framfor stil og kom deg raskt til det gode – strikking! ”

Til høyre: SuperStæsj Garnkurv ($ 75) – “Strikkepinner, saks, stingmerker, maskeholdere, målebånd og garn, garn, garn, garn!”

For å begynne å strikke, klikker du bare på Garnkurven i inventaret til simmen din, en sofa, lenestol eller gyngestol, og velger strikkeprosjektet du ønsker fra hurtigmenyen.

Når du har en garnkurv i inventaret, kan du ta fram strikkepinnene og velge hvilket prosjekt du vil starte med først.

Prosjekter

Det er to typer strikkeprosjekter simmene dine kan lage. Den første er strikkede klær og den andre er strikkede gjenstander. For hver av de to typene er det en rekke forskjellige ting du kan lage i mange stiler og fargevarianter.

Når simmen din har strikket noe nytt , klikk på tingen i inventaret til simmen din så du kan legge det nye strikkeplagget i garderoben til simmen din. Dette vil tillate alle simmene i den aktuelle husstanden å bruke det nye klesplagget. Det eneste unntaket er bodyer for babyer.

Merk: Hvis simmen din stopper halvveis gjennom et prosjekt, kan du gjenoppta det samme prosjektet og fullføre det. Du kan også rekke opp et prosjekt som vil gi simmen din noen få simoleoner.

Lær bort strikking

Når simmen din når nivå fem i strikkeferdigheten, kan du lære andre simmer å strikke. Dette kan gjøres med både store og små simmer, og lar virkelig simmen din legge ned litt ekstra kjærlighet i strikketøyet.

Når simmen din når nivå ti i strikkeferdigheter kan simmen også “mentor” andre simmer i strikking.

Ferdighetsoversikt

FerdighetsnivåOpplåste muligheter
Nivå 1Bjørn- og tigerluer
Nivå 2Sokker i ulike varianter, f.eks høye og lave sokker
Nivå 3Postkassedekor
Planteholdere i 3 ulike lengder
Nivå 4Tepper
Nivå 5Gensere; damegensere med kjoler, genser for menn og gensere for barn
Lær å strikke-interaksjon
Nivå 6Puffer
Nivå 7Pynt; blekksprut, pingvin, kaktus, keramisk lama med kaktus
Nivå 8Baby- og småbarnbody
Nivå 9Genser med skjerf
Nivå 10Barneleker inkludert bjørner og Lille Grim.
Lære opp andre simmer i strikking

Ta en titt på noen av gjenstandene du kan strikke! Ikke glem at simmene dine kan vise frem sine strikkede kreasjoner til andre simmer når de har de på seg.

Her er Bob Pancakes og Mary Greenburg som viser frem noen av klesprosjektene du kan lage!

Vi kan ikke glemme de yngre simmene i familiene våre! Ta en titt på noen av det du kan lage til babyer og småbarn, og genserne til barnesimmene!

Selg ting på Plopsy

Ikke glem at simmene dine kan selge kreasjonene sine på Plopsy for en sjanse til å tjene noen ekstra simoleoner.

Det var det for strikkeferdigheten! Du trenger bare en av garnkurvene for å komme i gang med å bli Herr eller Fru Strikkefilla, hvorfor ikke lage et strikkehjørne til simmen din?


Originalartikkelen er skrevet av simscommunity og du finner den her.

Om forfatteren: Simshjelper Iri

Simhjelper Iri her! Etter snart to tiår med The Sims, er jeg en erfaren simmer. Jeg her her for å dele mine tips og triks med deg. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på!