The Sims 4 har blitt realityshow!

Postet av: Simshjelper Isaac

Postet: 19 juli 2020. 21:07 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Gode nyheter for de som både er store realityfans og ivrige Simsspillere! Første episode av et TV-sendt realityprogram som omhandler The Sims 4 ble sluppet for to dager siden, og nye episoder kommer hver fredag frem til 7. august. Men det beste av alt? Du kan også bidra!

Realityshowet, som har fått navnet “The Sims – Spark’d”, går ut på at deltakerne får ulike oppgaver og utfordringer som skal gjennomføres i spillet. Disse skal gjøres på best mulig måte, og ofte også på kortest mulig tid. Oppgavene dreier seg om tre ulike temaer: stylistutfordringer, som hovedsaklig foregår i simskaperen, byggeutfordringer, som foregår i byggemodus, og historieutfordringer som foregår i levemodus. Vinneren av realityshowet får hele 100 000 amerikanske dollar, som tilsvarer omtrent en million norske kroner!

Er du en dedikert Sims-fan? Da har du mulighet til å delta i Spark’d-utfordringer. Hver utfordring har et nytt og unikt tema, og kan være veldig spennende hvis man ser etter nye måter å spille The Sims på. Du kan dele kreasjonene dine med det nye Spark’d-fellesskapet, og de beste bidragene kan bli omtalt på EAs nettsider. De som gjør det bra i mange av rundene, kan til og med bli vurdert for deltakelse i fremtidige sesonger av The Sims – Spark’d!

Mer informasjon om Spark’d og hvordan du kan delta, finner du her.

Dette blir spennende å følge med på!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Isaac

Simshjelper Isaac her! Administrator, leder og journalist. Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å spørre!