Sims-teamet lover forbedringer ved hudfarger

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 17 august 2020. 14:08 Sist endret: 12 april 2021 14:04

The Sims Community har lenge vært høylytte om sine tanker rundt de manglende mulighetene for å skape simmer med varierte hudfarger, i tillegg til hvor dårlig det egentlig har sett ut helt siden spillet ble lansert. I løpet av de siste ukene har det blitt poengtert flere problemer som spillerene opplever med den manglende representasjonen av forskjellige hudfarger i spillet.

For noen dager siden publiserte Lyndsay Pearson, som er daglig leder ved The Sims Franchise, en uttalelse angående deres planer for å utvikle og forbedre hudfarger ved å fikse de eksisterende, samt legge til flere. Det er ikke delt mange detaljer, annet enn at det er blant deres øverste prioriteringer, og at de skal levere disse forbedringene i løpet av den kommende høsten.

Hun skrev følgende:

Hei Simmere,

For det første, håper jeg at alle er friske og at dere holder dere trygge.

Jeg vil snakke om et emne som står oss i Sims-teamet veldig nært. Inkludering er en kjerneverdi i Sims-selskapet. Helt fra starten har vi jobbet for at dere skulle kunne lage simmer som ligner på dere selv, eller på folk dere kjenner. Og vi forstår at det ikke føles som om vi egentlig lever opp til det løftet.

Vi hører dere og anerkjenner at at vi ikke har gjort nok for å framheve alle variantene for hudtone og hårfrisyrer som dere forventer å finne i The Sims 4. Selv om vi har lagd nye varianter og forbedringer tidligere, er det mye mer som vi må gjøre. Vi har satt det som en prioritet å gi dere flere valgmuligheter i år, i tillegg til å fokusere på de visuelle problemene med de nåværende hudtypene – helt spesifikt vil vi forbedre de flekkete gjenstandene og de askehvite tonene. Vi har vært innom dette tidligere, men vi kommer til å foreta et dypdykk i arbeidet i å følge gjenstandene våre gjennom hvert eneste steg og sammenligne resultatene før og etter for å vurdere kvalitetstap.

Som vi har vist, har vi i The Sims forpliktet oss ikke bare til inkludering, men også til ekte og respektfull inkludering, som betyr at vi ikke gjør denne jobben alene. Vi tar imot tilbakemeldinger fra mange forskjellige instanser som gir oss informasjon om arbeidet vårt og sørger forat vi tar ansvar for utførelsen vår. Og en del av dette ansvaret er å kommunisere med dere; vi streber etter å holde dere så oppdatert og informert som vi kan. Så til å begynne med, lover vi å fikse de visuelle gjenstandene som allerede har hudtoner, og å øke antallet hudtoner tilgjengelig i The Sims 4 denne høsten.

Samfunnet vårt er større og sterkere enn det noensinne har vært, og vi skal fortsette å la spillerne våre bli hørt, føle seg representert og skape uten grenser. Vi er overveldet over den fantastiske skaperevnen til mod-samfunnet vårt og det de introduserer til spillet, og den måten de har beriket Sims 4-opplevelsen. Det er ikke noe spørsmål om at bidragene deres gjør Sims-verdenen bedre. Men vi vet at dette ikke frikjenner oss fra å fortsette å vokse og forbedre oss også.

Vi vet at det ikke er én enkelt løsning for representering. Vi dedikerer folk til varige forpliktelser for å fortsette forbedringsprosessen på lang sikt. Takk for at dere bryr dere så mye om hverandre og om opplevelsene deres i The Sims 4, og takk for at dere er en del av utviklingen vår.

Sul Sul!

Originalteksten finner du her.

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!