Nye hudfarger og skyvebrytere

Postet av: Simshjelper Iri

Postet: 23 september 2020. 20:09 Sist endret: 12 april 2021 14:04

På den spanske nettsiden til EA Answers har det denne uken blitt avslørt at The Sims 4 får en etterlengtet forbedring av “Simskaperen”.

SimGuruLyndsay skrev for noen uker siden at The Sims-teamet vil fokusere på representasjonen av hudfarger i Simskaperen i løpet av de kommende ukene og månedene. Dette inkluderer nye hudfarger, forbedringer av eksisterende frisyrer og mer. Detaljene om nøyaktig hvordan det skal gjøres har imidlertid ikke blitt delt… før de er gjennomførte.

Den lekkede siden fra EA Answers avslørte at The Sims 4 vil få flere oppdateringer de neste månedene. Den første, som er planlagt for PC og kommer den 6. oktober, og den 10. november for konsoller, vil forbedre to eksisterende frisyrer og legge til flere hudfarger. Det kommer til å komme en ny oppdatering i desember som ikke bare vil legge til nye kule, nøytrale og varme toner “med spesiell vekt på mørkere hud” – men at spillet også vil tilby skyvebryter for hudfarger for både eksisterende og kommende hudtoner, og “som lar deg endre den valgte tonen til mørkere eller lysere typer”. Den kommende desemberoppdateringen vil ha over 100 hudtoner og farger som du ikke bare kan bruke, men også gjøre dem mørkere eller lysere ved å bruke den splitter nye skyvebryteren.

“For å utfylle det utvidede biblioteket med hudfarger som vi lanserer i desember, legger vi til nye sminkeskyvebrytere i Simskaperen. Oppdaterte tilpasningsalternativer gir mer kontroll over utseendet til simmen din, slik at du kan skape et mest mulig perfekt utseende,” sa den lekkede nettsiden.

Teamet vil dele mer informasjon i slutten av oktober og begynnelsen av november om hvordan de skal bruke disse funksjonene i The Sims 4. Maxis sa også at de vil dele detaljer om samarbeid med eksterne partnere, inkludert forskjellige svært talentfulle medlemmer i Sims-samfunnet for å forsikre seg om at de kommende innholdsoppdateringene blir bra nok.

Oppdateringene og endringene vil kreve at dekomprimerte simstrukturer aktivert i spillalternativene dine hvis du vil bruke de nye kommende funksjonene.

Vi venter for øyeblikket på det offisielle engelske innlegget for å sikre at all informasjon er riktig oversatt fra den spanske nettsiden, som er funnet av PekeSims.Jovic, J., 2020. The Sims 4 Is Getting New Skin Tones, Skin Tone & Makeup Sliders And More!. [online] Sims Community. Available at: <https://simscommunity.info/2020/09/23/the-sims-4-is-getting-new-skin-tones-skin-tone-makeup-sliders-and-more/> [Accessed 23 September 2020].

Kategorier: NyheterThe Sims 4UkategorisertUtvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Iri

Simhjelper Iri her! Etter snart to tiår med The Sims, er jeg en erfaren simmer. Jeg her her for å dele mine tips og triks med deg. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på!