RESULTATENE FRA RUNDE TRE AVSLØRER AT STRIKK ER I VINDEN!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 17 februar 2020. 16:02 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Nyt komforten med nye gjenstander fra simskaperen!

Nå er Sims teamet godt i gang med utviklingsprosessen for den kommende stæsjpakken med kunst og håndverks-tema for The Sims 4 i regi av nettfellesskapet. Nettfellesskapet har valgt favorittene blant spillopplevelsene (strikking!) , samt kunststil (Skal vi DIYe?) for pakken. Runde tre av avstemningen tar oss inn i de bestemte du kommer til å se når det kommer til valg av klær i simskaperen.

Siden siste avstemning har Sims teamet analysert dataene, fullført valgene og gjennomgått en uformell intern godkjenningsprosess for å sikre at pakketilbudet er godt balansert. Fra alle de 92 konseptkunststykkene for simskaperen som ble presantert, har stemmene deres avgrenset det det til de 15 gjenstandene du kan se nedenfor. (Noen av dem er til og med mulig å lage i spillet!)

I løpet av de neste par ukene kommer konseptkunstnerne til å lage enda mer kunst for den neste avstemningen tidlig i mars. Da skal vi få hjelpe oss med å bestemme hvilke gjenstander Sims teamt bestemmer seg for å beholde. I mellomtiden kan du starte å planlegge det perfekte antrekket som simmene dine kan bruke mens de driver med håndarbeid!

Vi kommer til å oppdatere mer når fjere avstemningsrunde kommer i mars!

Kategorier: Ukategorisert

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^