Sims 4 challenge: Try it all legacy challenge

Postet av: Simshjelper Isaac

Postet: 04 juni 2018. 18:06 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

Heisan! Dette er en legacy challenge som ble laget for å gjøre/se/fullføre alt som The Sims 4 kan tilby oss i alle fall en gang. Den inneholder alle personlighetstrekkene minst en gang, alle karrierer, alle ferdigheter og alle samleobjekter. Du kan gjenngi denne posten på andre plasser, men da MÅ du kredittere både Simshjelpen som oversetter og den opprinnelige posten.

Regler:

1. Ikke juks. Det er ikke artig dersom du jukser deg frem til å vinne. Hovedmålet med spillet er å gjøre og fullføre alt som spillet tilbyr minst en gang. Om du jukser kan du ikke skryte over noe så kult.
2. Personlighetstrekk, ambisjoner og karrierer er bestemt for deg. Med mindre det blir sagt, så kan du selv velge hvilken gren av karrieren du vil ta.
3. Alle ambisjoner, ferdigheter og samleobjekter trenger å bli fullført før du går videre til neste generasjon. Dersom du feiler å fullføre en av de listede kravene (med mindre det er noen tekniske problemer i spillet du ikke kan kontrollere) resulterer det i at du taper utfordringen.
4. Åpenbart trenger hver generasjon å ha i alle fall et barn (om ikke kan ikke arven fortsette). Det er opp til deg om du ønsker å adoptere eller føde dine egne barn, og hvem som er faren/moren til barnet med mindre noe annet er oppgitt (I generasjon 21 trenger for eksempel den ene forelderen å være vampyr)
5. Berry simmer er ikke en påkrevd del av utfordringen, men det er lagt til farger som passer bra til hver generasjon dersom du vil legge til berry challenge inni denne utfordringen.
6. Siden det er så mange generasjoner er et hint å gi barna navn alfabetisk?

Du skal:

1. Lage en grunnlegger med de gitte ambisjoner og personlighetstrejj (og Berry farge dersom du vil ha det og med i spillet).
2. IKKE LAG NOEN BARN ELLER EKTEFELLER!
3. Velg en stor tomt til å ha familien din på. Det er ingen restriksjoner på å hele tiden bo på samme tomt, men personlig tror jeg det er smart å bytte tomt underveis i utfordringen.
4. Spill deg gjennom utfordringer!

Generasjonene:

1. Superforelder (lyseblå)
Du har alltid ønsket å ha en stor, vakker og suksessfull familie. Som grunnleggeren vil du se barna dine vokse opp bra, og er fast bestemt på å være en stor del av oppveksten.

2. Frilansbotaniker (Skogsgrønt)
Du var foreldrene dine sitt favorittbarn. De vil se at du blir til det beste av det beste, men du ønsker å gå en annen vei. Siden du var ung har du hatt et spesielt bånd med planter. Så spesielt, faktisk, at du foretrekker dem over andre simmer! Du ønsker å ha den største hagen i byen.

3. Mestermiksolog (grå)
Som tenåring hadde du en fasinasjon med nektar, men ikke på en dårlig måte! Du tenkte det var interessant hvordan det var så mange kombinasjoner som produserte så deilige drinker, nesten som en kjemiker! Du har gjort det til ditt livsmål å lære alle de forskjellige kombinasjonene.

4. Fiskesjef (Lakserød)
Mens resten av familien din var opptatt med mat og fester var du ute og nøt den fantastiske verdenen rundt deg. Du elsket fisk, og var fast bestemt til å fiske alle og ha en privat samling.

5. Sjelevenn (Rosa)
En av dine største drømmer har alltid vært å ha en snill ektefelle og barn. Men til den dagen kommer er du dedikert til kontorjobben din. Men, på en vanlig dag på jobb, møter du på en spesiell sim. Det er en god gammeldags kontorromanse! La oss bare håpe at sjalusien din ikke tar det beste av deg..

6. Musikalsk geni (grålilla)
Mesteparten av barndommen din ble brukt på å perfeksjonere musikken din, og du er klar for å bli en kjent musiker. Du tenker å få alle drømmene dine til å gå i oppfyllelse, og du har planlagt å bruke mange dager på å øve.

7. Friluftsliventusiast (mint)
Barndommen din var fyllt med høy musikk av foreldreren din som øvde på musikken deres i mange timer. For å komme deg bort fraq alt, brukte du å være mye ute, og nøt friluft. Ditt største mål er å ha en insektssamling.

8. Arkeologikyndig (lysegul)
I steden for å jakte på insekter var du fokusert på objekter du fant på familien din sine utflukter. En gang fant du til og med en skatt verdt 1,000 simoleoner! Dette skapte en interesse som ble så stor at du bestemte deg for å dedikere livet ditt til å bli skattejeger, både på jobb og på utflukter. Du ville elsket å ha din egen private samling en dag!

9. Festløve (Plommefarge)
Du hatet alltid familiens skattejakter som foreldrene dine tvang deg til å være med på, men hva kunne du vel gjøre? Vel, når du besøkte Selvedorada kunne du i alle fall danse med de lokale! Du elsket de tidene, og spesielt festene! Du vil bruke hvert minutt av livet ditt til å leve som om det var 1999!

10. Samfunnsfiende (skarlagenrød)
Foreldrene var for opptatt med å feste enn å oppdra deg bra, så du oppdro deg seg (ganske så usuksessfult) Du lærte aldri å dele og å ikke ta det som ikke var ditt. Om vi skal være ærlig, du er den type sim som bare vil se verden brenne. Og om den gjorde det, ville du mest sansynlig bare le (*Sett inn ond latter her*)

11. Datageni (hvit)
Du tenkte alltid at moren din/ faren din var gal, og det ser ut som at du hadde rett! På grunn av din ikke så fantastiske oppdragelse, ble du til en einstøing. Uansett, du var den flinkeste eleven på skolen din, og du ønsker å bli den flinkeste på datamaskiner i hele verden.

12. Kroppsbygger (gull)
Som et barn var foreldrene dine veldig opptatt med deres teknologi. Du, på den andre siden, brukte mesteparten av tiden din på klatrestativet. Nå, som en voksen, er du dedikert til helse og trening. Om du bare kunne rydde selv!

13. Dyrenes venn (lilla)
En av de beste valgene moren/faren din gjorde (bortsett fra å få deg så klart) var å få en firbeint venn. Dere to var bestevenner siden dagen du var født, og på grunn av det spesielle båndet dere hadde bestemte du deg for å åpne en dyreklinikk.

14. Kuratoren (rubinrød)
Foreldrene dine sitt veterinærsenter gjor til at de ikke hadde mye tid til å oppdra deg, men du brydde deg ikke. Du var opptatt med å samle på tingene rundt deg. Du ble så opptatt, faktisk, at du ønsker å starte ditt eget museum!

15. Ekstraordinær maler (himmelblå)
Å være mesteparten av livet ditt på et museum var ikke veldig artig, men du klarte det. Alt du trengte å gjøre var å rappe til deg litt maling også kunne du være der i flere timer! Så klart, all den tiden var ikke bortkastet. Du lærte deg noen veldige hjelpsomme ferdigheter til når du ble voksen.

16. Nerdehjerne (stålfarge)
Du likte ikke kunst (det genet ser ut til å ha hoppet over din generasjon). men du er ganske så smart! Du vil gjør alt for å komme deg unna denne verdene, i tillegg til å bygge en rakett for å komme deg bort. Sixam, her kommer du!

17. Mesterkokk (Aprikosfarge)
Verdensrommet var egentlig aldri din ting, men det ga det noen fantastiske oppskrifter! Du har ingen ting i mot å bo resten av livet ditt på jorda, så lenge du kan lære deg alle oppskrifter som finnes!

18.  Kongen av ramp (blodrød)
I steden for å hjelpe foreldrene dine på kjøkkenet eller sleike av skeen, ville du heller ødelegge den. Foreldrene dine ga opp på å oppdra deg ganske rask, så du ble til den onde simmen du er nå. I steden for å være en dum kokk vil du heller forandre verden, på en dårlig måte; gjennom å være den beste kjeltringen!

19. Renesanssesim (oransj)
Dine foreldre sine ondskapsfulle gener har ikke gått videre til deg, i alle fall ikke mange av dem. I steden for å være ondskapsfull vil du heller være en gal forsker! Du bruker frosker som dine testkaniner (men ikke til ting som kan skade dem! Du er ikke så ond), og av og til liker du å spille litt bowling.

20. Serieromantiker (mørk rosa)
Du har aldri likt å binde deg, noe du fikk fra moren/faren din. Men, i steden for å ikke binde deg til en karriere eller en hobby, virker det som at du ikke klarer å binde deg til en eneste sim! Du bruker mye av livet ditt på å gå fra den ene simmen til den andre, og noen ganger flere på en gang! Det betyr ikke noe om de er fullstendig mennesklig heller. Du kan i alle fall være suksessfull i karrieren din..

21. Vampyrmester (rød)
Foreldrene dine var alltid for opptatt med alt annet enn å passe på deg, så du ble til litt av en einstøing. Det hjelper heller ikke at du er vampyr. Du fant ut det her med å “drikke blod i steden for mat” helt selv. Så klart, å være udødelig er deprimerende, så du snakker ikke med mange folk, og du er ofte veldig trist.

22. Vitsemakeren (marineblå)
Når du var yngere, var du ofte tullebukken på skolen, og du bestemte deg raskt for at målet i livet ditt var å få alle simmer til å le. Du er fast bestemt på å bli den mest kjente komikeren i verden!

23. Bestselgerforfatter (brun)
Som en skoleoppgave en dag måtte du forske på familietreet ditt og du oppdaget alle dine sprø forfedre og deres påfunn. Du bruker dette som din inspirasjon, og du bestemmer deg for å bli en forfatter og skrive en full bokserie om familien din.

 
Oversatt av: Simshjelper Isaac
Original post på engelsk
 

Om forfatteren: Simshjelper Isaac

Simshjelper Isaac her! Administrator, leder og journalist. Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å spørre!