Koronahuset-utfordringen

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 23 juli 2020. 20:07 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

Viruset Korona herjer verden over og mange land blir hardt rammet. Et land er Sverige, der mange blir syke og dør, og siden ingen slipper ut eller inn av landet står mye tomt. Når viruset er over, bygger ting seg opp igjen. Men det er fortsatt noe som står tomt i mange år… Du er på en tur i Sverige, hvor du kommer over et hus du liker veldig godt. Du ser det har stått tomt i mange år. Du klarer ikke slutte å tenke på huset og hvor fint du kommer til å få det der. Den eneste ulempen er at det er mye jobb og du har ingen penger. Banken kan låne deg 184 192$ som holder akkurat til huset. Du må jobbe for resten. Du kjøper huset og gleder deg til mange gode år der.

Mål og forberedelser:

Regler

Før du får lov til å gå inn på tomten, begynne renoveringen eller utvide familien så må du fullføre noen ambisjoner. Når du låser opp og får tilgang på ulike rom eier du alt i rommet og må betale for å kvitte deg med det. (Se egen salgsliste) skal du ha andre møbler eller endre farger på møbler som er i huset må dette betales for selv. (Penger får du ved å selge ting som du finner, fisker, frosker o.l.) tips er å reise rundt i områdene. Du kan flytte på møbler i rom du har tilgang på, men gress, treer og ting som ikke er normalt å flytte på må fjernes på stedet. Det kan også være lurt å låse dørene i rom du ikke har tilgang på så de ikke går inn.

#1 Fiskesjef (natur)

#2 Ekstraordinær maler (kreativ)

#3 Frilansbotaniker (natur)

#4 Kuratoren (natur)

#5 Kroppsbygger (trening)

#6 Renessansesim (kunnskap)

#7 Sjelevenn (kjærlighet)

#8 Herregårdsbaron (rikdom) endrer tomtetrekk

Priser

HUSK at penger du får ved å fjerne ting skal fjernes. Da skriver du koden «money (summen du hadde før du fjerna)» denne bruker du også når du skal betale for ting du kvitter deg med.

Challengen er laget av Jeanette Arnesen.

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D