The Room Challenge

Postet av: Simshjelper Isaac

Postet: 05 april 2020. 17:04 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

Den såkalte “room challenge” eller “rom-utfordringen” er en utfordring hvor målet er å få simmen din til å oppnå Herregårdsbaron-ambisjonen – uten å forlate huset.

Steg 1: Lag simmen din! I denne utfordringen er det ingen spesielle kriterier til utseende. Du kan lage simmen din akkurat som du vil. Personlighetstrekk kan du også velge fritt, men det er ett unntak: siden en stor del av utfordringen dreier seg om at simmen din ikke skal ha noen kontakt med andre simmer, kan du ikke bruke personlighetstrekket Einstøing. Hvis du vil gjøre det litt ekstra vanskelig for deg selv, kan du gi simmen din trekket Utadvendt. Simmen din kan ha hvilken som helst ambisjon, men ha i bakhodet at målet ditt er å fullføre Herregårdsbaron-ambisjonen. Du kan ikke bytte ambisjon før den du allerede har enten er fullført, eller umulig å fullføre.

Steg 2: Flytt inn på en tom tomt. Beliggenhet og by har ingen ting å si, så lenge tomten er tom. Tomten trenger ikke være stor, og jo billigere den er, desto flere simoleoner har du til å bygge huset ditt.

Steg 3: Når du har flyttet inn på en tomt, bygger du et firkantet rom med størrelsen 8×8 ruter. Dette skal være hjemmet til simmen din frem til Herregårdsbaron-ambisjonen er fullført. Bruk startpengene du har igjen til å møblere og dekorere rommet ditt. Husk at simmen din skal tjene penger uten å forlate huset sitt. Det kan være lurt å investere i for eksempel en datamaskin eller et staffeli. Dette velger du helt selv, så lenge simmen din har en mulighet til å tjene penger. Det skal også være mulig å dekke alle behovene til simmen uten å bruke juksekoder.

Steg 4: Få simmen til å gå inn i huset, og slett alle dører og mulige inn/utganger.

Steg 5: Begynn å jobbe mot Herregårdsbaron-ambisjonen. Du får lov til å bygge hvor som helst på tomten, men simmen må ikke forlate rommet på 8×8 ruter før ambisjonen er fullført.

OPPSUMMERT:

Lykke til!

Om forfatteren: Simshjelper Isaac

Simshjelper Isaac her! Administrator, leder og journalist. Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å spørre!