Brannmenn, Regninger og Utstyrsliste 2.0!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 21 mai 2020. 23:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Under direktestrømmen for The Sims 4 Bærekraftig Liv har The Sims-teamet gjort en smart avsløring for Brannmenn, samt avslørt at Inkassosimmer kommer til grunnspillet til The Sims 4!

Først – Inkassosimmer. Selv om de ikke har delt så mange detaljer om dem, avslørte de at hvis du ikke betaler regningene dine på noen dager, vil de komme hjem til deg for å ta visse gjenstander som tilsvarer det du skylder. Inkassosimmer ble opprinnelig introdusert med Studentliv, men de ville bare dukke opp hvis du skylder penger for lånet.

De har ikke sagt så mye om brannmenn, bortsett fra at de ble vist på en lurete måte. Etter å ha startet brann hørtes det ut en ny alarm som ringte to brannmenn for å slukke brannen på tomten. Under direktestrømmen ble et alternativ også avslørt for “Ring brannvesenet”.

Har du noen gang lurt på hva “regningene” du faktisk betaler for i The Sims 4 er? Vel, ikke bekymre deg mer!

Den kommende oppdateringen for The Sims 4 er satt til å gi et fullstendig estimat av hvor mye du bruker, inkludert:

Det nye brukergrensesnittet som The Sims-teamet har vist frem i direktestrømmen har et faktureringsestimat til venstre, og strøm- og vannforbruksnivået til høyre. Hvis du har Bærekraftig Liv installert, vil du kunne lagre den ekstra strømmen og vannet og velge å gå utenfor systemet med din egen forsyning, eller velge å selge den ekstra mengden du produserer!

Direktestrømmen for The Sims 4 Bærekraftig Liv var full av moro, og avsløringer ikke bare for denne utvidelsespakken, men også for den kommende GRATIS grunnspilloppdateringen for The Sims 4!

De har avslørt i strømmen at The Sims 4 vil få et fullstendig redesign av utstyrslisten.

Med den nye beholdningen kan du nå velge flere objekter og dra for å selge. Det er også en mulighet for å sortere elementer etter navn, pris, filter, lagd kvalitet, hagekvalitet, friskhet og sjeldenhet. Det er imidlertid ikke alt…

Hvis utstyrslisten din er FULL av varer og du bare vil se bestemte kategorier av utstyrslisten, har du filtre som Favoritter, Nye, Bøker, Samleobjekter, Forbruksvarer, Hagearbeid, Hjem og ferdigheter, Spesielle gjenstander, Sim-lagd, Rester og annet.

Byggere, gled dere – fri plassering av vinduer og dører kommer nemlig til grunnspillet til The Sims 4!

Du er sikkert vant til å plasere objekter i spillet fritt med å holde ALT- knappen og dra objektet fritt på rutenettet akurat som du vil. Imidlertid var det en begrensning for vinduer og dører som bare tillot deg å plassere dem sammen med rutenettet.

Med den kommende oppdateringen vil du kunne bruke ALT-knappen og plasere vindu og dører hvor du vil!

Men; SimGuruGeorge har bekreftet at du ikke kan stable vinduer på toppen av hverandre:

The Sims-teamet har vist frem mer i direktestrømmen sin. Du kan sjekke den fullstendige rapporten i videoen nedenfor – øyeblikket hvor de viser frem fri plassering vil automatisk starte etter at du har trykket på play:

Oppdateringen er gratis og kommer den 2. juni!

Kilde: Simscommunity.info

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^