Stjernetegn: en arveutfordring

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 30 oktober 2020. 23:10 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

Er du interessert i stjernetegn? Da er dette utfordringen for deg! Dette er en arveutfordring med 12 genrasjoner basert på stjernetegn!

Start med:

Lag gjerne din grunnleggersim slik du måtte ønske. Egenskaper for hver arving blir oppført i seksjonen deres, men utseendet er opp til deg, så vær så kreativ som du måtte ønske! Du starter som en tradisjonell arving på en av 50×50-tomtene (eller 64×64 hvis du vil).

Generelle utfordringsregler:

Genrasjon 1 : Vannmannen

“Vannmenn er sjenerte og stille, men på den andre siden kan de være eksentriske og energiske. I begge tilfeller er det imidlertid dype tenkere og høyt intellektuelle mennesker som elsker å hjelpe andre. De er i stand til å se begge sider uten fordommer, noe som gjør dem til mennesker som lett kan løse problemer. “

Hvem sa noensinne at å være eksentrisk var en dårlig ting? Du er litt inni din egen boble og kan være ganske fjern noen ganger, men totalt sett er du veldig lidenskapelig opptatt av moral og streber etter å gjøre andre menneskers liv bedre. Bare vær forsiktig så du ikke blir en tøffelhelt.

Mål

Genrasjon 2: Fiskene

“Fiskene er veldig vennlige, så de befinner seg ofte i et selskap med veldig forskjellige mennesker. Fiskene er uselviske, de er alltid villige til å hjelpe andre, uten å forvente å få noe tilbake. ”

Du elsker å omgås og omgi deg med alle forskjellige slags mennesker. Foreldrene dine elsket deg og opplært deg til å være snill og kanskje litt følsom. Du kan til tider være usikker, spesielt når det gjelder din sjelevenn. Av en eller annen grunn kan du ikke se ut til å være i et forhold på veldig lenge. Er det en måte å fikse dette på?

Mål:

Generasjon 3: Væren

”Som det første tegnet i dyrekretsen, markerer nærværet av Væren alltid begynnelsen på noe energisk og turbulent. De leter kontinuerlig etter dynamikk, hurtighet og konkurranse, og er alltid de første i alt – fra arbeid til sosiale sammenkomster. ”

Du er konkurransedyktig og hardtarbeidende, og kan noen ganger virke litt arrogant. Du har imidlertid litt av et mindreverdighetskompleks, så hver gang søsken eller en venn lykkes, er du ikke så glad for det og prøver alltid å gjøre det enda bedre enn dem. Men etter en stund innser du at du handler på denne måten ved å skyve bort menneskene du bryr deg om. Kan du berge disse forholdene før det er for sent og skaden er gjort?

Mål:

Generasjon 4: Tyren

“Tyren er praktisk og velbegrunnet, tegnet som høster fruktene av arbeidskraft. De føler behov for å alltid være omgitt av kjærlighet og skjønnhet, og foretrekker den materielle verden og fysiske gleder. Stabilt og konservativt, dette er et av de mest pålitelige tegnene på dyrekretsen, som er klare til å tåle det meste og holde seg til valgene sine til de når poenget med personlig tilfredshet.”

Du vokste opp med å sette pris på mat og hva det betydde. Du ble overrasket over hvordan et enkelt måltid kunne bringe en familie sammen, og hvor mange minner som ble til på grunn av det. Du var i nærheten av foreldrene dine og ble lært opp alltid å stå i bakgrunnen og dele meningene dine. Dette førte imidlertid til at du ble litt tullete. Du er kjempesta, liker ikke å ta feil, og innrømmer ikke at du noen gang tar feil. Dette gjør romantikk vanskelig for deg, men du fortsetter å prøve fordi du er en håpløs romantiker. Og når du først har funnet den spesielle personen, er du lojal til siste slutt.

Mål:

Genrasjon 5: Tvilling

“Uttrykksfulle og raske, Gemini representerer to forskjellige personligheter i en, og du vil aldri være sikker på hvilken du vil møte. De er omgjengelige, kommunikative og klare for moro, med en tendens til å plutselig bli alvorlige, gjennomtenkte og rastløse. De er fascinert av verden selv, ekstremt nysgjerrige, med en konstant følelse av at det ikke er nok tid til å oppleve alt de vil se. ”

Når du vokste opp hadde du “det perfekte livet”: to foreldre som elsket hverandre, mange venner, gode karakterer og et vakkert hus. Du levde det gode livet, så hvorfor følte du alltid at du ville ha mer? Du bestemmer deg for å ta et skritt på egen hånd, og etterlate familien din for å følge drømmene dine i storbyen. Du innser imidlertid raskt at livet er vanskeligere enn det ser ut til. Du kan ikke finne en jobb du er komfortabel med, du klarer ikke å holde på forhold, men du finner trøst i å underholde mennesker og arrangere fester. Noe med det å være vertskap får deg virkelig til å føle deg lykkelig.

Mål:

Genrasjon 6: Kreps

“Krepsen kan være et av de mest utfordrende stjernetegnene å bli kjent med. Dypt intuitive og sentimentale. De er veldig emosjonelle og følsomme, og legger stor vekt på familie og hjem. Krepsen er sympatisk og tett knyttet til mennesker de holder nær. De som er født med solen i Krepsens tegn er veldig lojale og i stand til å empatisere med andre menneskers smerter og lidelse. “

I et annet liv ville du ha blitt lege, men i dette livet er du fornøyd med å passe familien og sørge for at barna dine vokser opp på best mulig måte. Du er en kjærlig, men streng forelder, og vil bare ha det som er best for barna dine. Vil du imidlertid skyve dem bort ved å være for overbærende?

Mål:

Generasjon 7: Løven

“Mennesker født under Løvens tegn er fødte ledere. De er dramatiske, kreative, selvsikre, dominerende og ekstremt vanskelige å motstå, i stand til å oppnå alt de vil i ethvert livsområde de forplikter seg til. Det er en spesifikk styrke til en Løve og “konge i jungelen”-statusen deres. Løven har ofte mange venner siden de er rause og lojale, selvsikre og attraktive. dette er et soltegn som er i stand til å forene forskjellige grupper av mennesker og lede dem som en mot en felles sak. ”

Foreldrene dine var så innpåslitne ovenfor deg og søsknene ditt i oppveksten at du i tenårene begynte å gjøre opprør. Være sent ute om kveldene, skulke skolen, hva enn du måtte tenke deg. Foreldrene dine sørget for at du fikk gode karakterer, men du brydde deg ikke om skolen. Alt du brydde deg om var å være i rampelyset. Du skulle gjøre det stort, og du trengte ikke kalkulator for å hjelpe deg med å rocke på gitaren din eller få folkemengdene til å føle følelser fra skuespillet ditt. Du er arrogant og sta, men fast bestemt på å lykkes uansett hva det koster. Dessverre betyr det at du kan gå glipp av ting som er viktigst i livet.

Mål:

Genrasjon 8: Jomfruen

“Jomfruene tar alltid hensyn til de minste detaljene. Deres metodiske tilnærming til livet sikrer at ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, og at hjertet deres kan være lukket for den ytre verden. Dette er et tegn som ofte misforstås, ikke fordi de mangler evnen til å uttrykke, men fordi de ikke vil akseptere følelsene sine som gyldige. Symbolikken bak navnet beskriver naturen deres, født med en følelse av at de opplever alt for første gang. ”

Du vokste opp uten en sterk foreldrefigur i livet ditt, noe som gjorde det vanskelig for deg å stole på andre mennesker. Hvordan vet du at de ville være der for deg når du virkelig trengte dem? Du er forsiktig og sjenert, men nysgjerrig på verden. Du liker virkelig å lære og samle ting, og gjennom denne lidenskapen er det hvordan du møter kjærligheten i livet ditt. De er den eneste personen du kan stole på, men de kan fortelle at du alltid holder deg tilbake og gjemmer deler av deg selv bort fra dem. Kan et forhold vare med denne typen mistillit?

Mål:

Genrasjon 9: Vekten

“Mennesker som er født under Vekten er fredelige og rettferdige, og de hater å være alene. Partnerskap er veldig viktig for de som er født i Vekten, og med sin seirende mentalitet og samarbeid tåler de ikke å være alene. Vekten er et lufttegn, med uttrykt intellekt og et ivrig sinn. De kan inspireres av gode bøker, uoverstigelige diskusjoner og interessante mennesker.”

Du trives med sosialisering. Foreldrene dine er litt sjenerte hjemmelus, men du ønsker konstant selskap og takler ikke å være alene. Dette kan bli ganske overbærende for noen mennesker, så noen ganger er det vanskelig for deg å få venner. Og til tross for at du er en så sosial person, er du litt glemsk når det gjelder romantikk. Du er veldig barnslig på best mulig måte, og er den typen foreldre som ikke er redd for å bli møkkete på hendene når du leker med barna dine. Du er en veldig støttende forelder, og du prøver å gjøre familien din så lykkelig som mulig, på alle måter.

Mål:

Genrasjon 10: Skorpion

“Skorpionfødte er lidenskapelige og påståelige mennesker. De er besluttsomme og avgjørende, og vil undersøke til de finner ut sannheten. Skorpionen er en stor leder, alltid klar over situasjonen og har også en fremtredende rolle i ressurssterkhet. ”

Du vokste opp med å se ekte krim-TV-serier og superheltfilmer og bestemte deg for at det var det du ville gjøre med livet ditt: bringe rettferdighet og bekjempe ondskap. Dessverre kan du ikke bli en superhelt, men du kan bli politibetjent eller detektiv. Du vil gjøre verden til et bedre sted enn det var før, og du vil at arven din skal være noe av legenden. Hardtarbeidende og dedikert til håndverket ditt, har du en tendens til å fokusere for mye på arbeid, og det setter en belastning på forholdet ditt.

Mål:

Genrasjon 11: Skytten

“Nysgjerrig og energisk, er Skytten en av de største reisende blant alle stjernetegnene. Deres åpne sinn og filosofiske syn motiverer dem til å vandre rundt i verden på jakt etter meningen med livet. ”

Du elsker å reise og lære nye ting. Du vil oppleve så mye du kan i løpet av livet ditt, noe som betyr å møte mennesker som er annerledes enn deg selv. Du hørte at en av forfedrene dine (generasjon fem) også var en stor reisende, så du bestemmer deg for å følge i deres fotspor.

Personlighetstrekk: Utadvendt, Ansvarsløs og Dansemaskin
Apirasjon: Verdensvenn eller Arkeologikyndig/Jungerlutforsker
Jobb: Ingen

Mål:

Generasjon 12: Steinbukken

“Steinbukken er et tegn som representerer tid og ansvar, og dens representanter er tradisjonelle og ofte veldig seriøse av natur. Disse individene har en indre uavhengighet som muliggjør betydelig fremgang både i deres personlige og profesjonelle liv. De er mestre på selvkontroll og har evnen til å lede veien. ”

Du hatet hvor frisinnet og avslappet foreldrene dine var, og lengtet etter struktur og disiplin. Siden du var tenåring hadde du en tidsplan hver dag etter skoletid: gjør lekser, øv deg i en times tid, spis middag, legg deg. Å flytte rundt så ofte betydde at du ikke fikk mange venner, så du valgte å bruke all tiden din på å mestre så mange ferdigheter du kunne. Men å fokusere på en detalj i livet fikk deg til å gå glipp av det større bildet.

Personlighetstrekk: Ambisiøs, Snobb og Ondskapsfull
Aspirasjon: Vidunderlig rik
Jobb: Teknoguru

Mål:

Original her

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^