Konkurranse: Vinn The Sims 4 Bærekraftig liv!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 31 mai 2020. 13:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

JA! Du hørte rett! Nå kan du vinne The Sims 4™- Bærekraftig liv! Nå er det ikke lenge til denne omdiskuterte pakken kommer, og dette feirer vi med å gi den bort til en heldig vinner! Er du vinneren?

For å delta må du:

PS: Om du ønsker en dobbel så stor sjanse på å vinne – gå inn på vår instagram og delta i konkurransen der også!

Vi trekker vinneren Fredag 5. Juni!
LYKKE TIL!

Dette får du med The Sims 4 Bærekraftig liv:

Bærekraftig liv – Reduser, gjenbruk og resirkuler! Produser strøm og vann selv med solcellepaneler, vindmøller og duggsamlere, eller dyrk din egen mat i en ny vertikal hage for å virkelig ha en innvirkning på verden. De ekstreme kan finne på å dykke ned i søppelcontaineren, også – kanskje finner du deilig insektsgodis? Eller kanskje deler til din neste kreasjon? Noen av gjenstandene du samler inn kan til og med brukes til å lage varer som sprudlejuser og stearinlys du kan selge i nettbutikken.

Felleskap og samarbeid – Engasjer deg i nabolaget gjennom stemmetavlen for å bestemme hvilke handlingsplaner for nabolaget du vil stemme på fra uke til uke. Alle i fellesskapet har en stemme, så du må virkelig presse på for å bli hørt. Slå deg sammen med lokale håndverkere, aktivister og teknikere for å bygge en solid støtte! Er ikke valgkamp din greie? Hvorfor ikke utforske karrieren som sivildesigner for å gjøre nabolaget til et bedre sted?

Endre verden – Hver avgjørelse du tar – hvilke energikilder du bruker, hvordan du designer hjemmet ditt, og hvilke handlingsplaner for nabolaget du stemmer på – har en innvirkning på verden, fra luftforurensning til krystallklart vann. Hvis du ikke foretar deg noe, kan det hende du blir vitne til at naturen trekker seg tilbake når søppel samler seg rundt byene. Når søppel blir plukket og tomter holdes rene, blomstrer bygninger med mer flora og grønt.

Oppsirkulert dekor – Må du innrede det første huset ditt på budsjett? Gjør det omtrent gratis med søppeldykking! Fisk ut noen allerede brukte greier, som en slitt madrass du kan fikse, eller en lett brent ovn du kan polere. Selv nye møbler og klær er bærekraftig laget av gjenvunne materialer for et fantastisk utseende! Gi nytt liv til stoff, teknologi og mange andre gjenstander for å dekorere huset ditt, og fylle garderoben.

Kategorier: The Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^