VI TØYSER IKKE: THE SIMS 4 KREATIVT STRIKKETØY ER HER SNART!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 15 juli 2020. 13:07 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Vi har prøvd å holde masken, men nå(l) må vi fortelle deg om det.

For leeeeenge siden, i november, kunngjorde Sims 4-utviklerne at de var i gang med en stæsjpakke som nettfellesskapet stemte frem. Nå, etter flere måneders arbeid med den, har de endelig gitt oss en utgivelsesdato: The Sims™ 4 Kreativt Strikketøy Stæsjpakken* lanseres 28 juli for Mac/PC, Xbox One og PlayStation®4!

Klar, ferdig, strikk

Alt simmene dine behøver for å komme i gang med den nye hobbyen sin er en garnkurv. Simmene starter med strikkesokker og luer, men etter hvert som de blir bedre til å strikke kan de ta for seg større utfordringer, som for eksempel gensere, babytøy, barneleker og til og med postkassevarmere. Hvorfor? Altså, hvorfor ikke? Når du er dyktig nok, kan du også dele strikkegleden med andre simmer. Sett deg ned sammen med noen og begynn å lære dem å strikke, eller gi dem en genser laget med gode ønsker og bare litt rar fasong. Det er tanken som teller. Tror vi.

Klar til å gynge løs?

Slå deg ned i en av de fire nye gyngestolene for å slappe av, strikke, ta en lur eller lese en bok. (Pssst: Simmene får en bonus på strikkeferdighetene sine mens de sitter i gyngestolen!) Det er ganske så avslappende å sitte i en gyngestol, så humørelementer som ukomfortabel, trist og sint går raskere over. Eldre simmer får også samhandlingen «Mimre» med gyngestolen; en komfortabel måte å utforske hjernens kriker og kroker på, og et sted å tenke tilbake på all moroa de har hatt på. Barn og småbarn kan leke i den.

Selvfølgelig er gyngestoler ikke det eneste du kan stole på at du finner i denne pakken. Nevnte noen en ny metal-musikkstasjon? Det var oss! Simmer som hører på metal føler seg energiske, og får bonuser til strikkingen sin mens de lytter. Så, ikke la deg skremme om du ser simmen din spille luftgitar!

Velkommen til Plopsy

Jo mer du strikker, jo mer kan du tjene på Plopsy: Den nye markedsplassen for håndverk på nett. Selg eller kjøp alt fra sokker og gensere til malerier og trearbeid. Når du har laget en gjenstand må du betale en liten avgift for å legge den ut på Plopsy. Men, annonsen din ligger ute i flere dager, og det er lett å holde et øye med interesse fra potensielle kjøpere. Som en bonus gir Plopsy høyere priser enn om du selger ting på gamlemåten.

Hvis simmen din liker shopping mer enn håndverk, kan du bruke Plopsy til å kjøpe unike gjenstander! Plopsy roterer inn tilfeldig håndarbeid i løpet av dagen, så alle simmene dine har sjansen til å skaffe seg noen kule nye greier (inkludert de nye strikkeplaggene!). 

Mange av dere har fulgt med siden starten av utviklingsprosessen av denne pakken. Dere hjalp til med å velge tema, kunststil, gjenstander, ressurser til simskaperen og til og med tittelen og ikonet for pakken, så dette er like mye deres som det er simsskapernes. Simsskaperne har gledet seg lenge over å dele en rekke dypdykkinnlegg på forumene, hvor du får en titt inn i design- og utviklingsprosessen. Hvis du gikk glipp av noen av dem i sanntid, er det ingen grunn til panikk: du kan lese dem alle nå, for å få alle de saftige detaljene du vil ha.

Simsskaperne synes det har vært en sann glede å samarbeide med dere om dette prosjektet, og vi kan knapt vente med å se hva dere og simmene strikker i spillet. Nå er tiden snart inne for å hente frem strikkepinner og garn – om bare to uker kan du begynne å kle simmene dine i sine egne kreasjoner!

Orginal artikkel finner du her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^