The Sims 4 Snøparadis: Alt om innendørs fottøy-reglene!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 06 november 2020. 15:11 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Presentert av EA Game Changers

Hvem skulle trodd at det ble så mye snakk om noe så enkelt som å ta skoene av deg når du kommer inn hjem?

Så den nye utvidelsespakken The Sims 4 Snøparadis introduserer et nytt system? En ny mekanisme? La oss bare kalle det en funksjon som lar deg kontrollere fottøy inne i hjemmet ditt.

I mange kulturer, inkludert Japan, som inspirerte verdenen Komorebifjellet, er det vanlig å ta av deg skoene når du kommer inn i et hjem. The Sims-teamet lot ikke denne lille detaljen utebli, og lar deg velge hvilke regler for fottøy som skal gjelde i hjemmet ditt.

Selv om det vanligvis blir feilaktig antatt å være et tomtetrekk, så kan innendørs fottøy-reglene bli anvendt gjennom å plassere “temming av skoene”-objektet fra byggemodus. Skiltet kan bli plassert hvor som helst på tomten din og slår umiddelbart på skofri sone-instillingen

Det er tre forskjellige husregler du kan velge:

Med en gang simmen din kommer inn i huset vil en visuell “svusj”-effekt dukke opp på føttene til simmen, og fottøyet endres til reglen du har valgt.

Om du er redd for at føttene til simmen din skal bli kalde, gå inn i Simskaperen og gi dem noen sokker å ha på. Skofri sone-regelen gjelder ikke for sokker!

Hvem andre hadde noen sinne trodd at de kom til å bruke Sims for å ta bilde av simmene dine sine føtter??

Om du har valgt innstillingen for tøfler innendørs, kommer simmene dine til å ta på seg et nytt par tøfler som kommer med Snøparadis. Om du ikke liker designet som simmen har fått kan du endre fargen i Simskaperen!

Reglene du velger vil gjelde for simmer av alle aldre. Barn som føler seg litt rampete vil ikke alltid følge husets regler. Men om de blir tatt av foreldrene sine, blir de flaue.

“Temming av skoene”-skiltet er ikke det eneste objektet som lar deg kontrollere husets fottøyregler. Om du setter ut en skohylle vil du kunne velge mellom de samme reglene. Ikke bekymre deg om du har mange gjenstander du kan regulere reglene med. Setter du en regel på et gjenstander vil regelen settes på alle gjenstandene!

Oversatt fra: Simscommunity.info

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D