The Sims 4 Magiens Rike kommer 10. september!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 21 august 2019. 12:08 Sist endret: 12 april 2021 14:04

DETTE FÅR DU:

UTFORSK NABOLAGET

En uvirkelig verden møter simmen din, og det er mystiske oppdagelser å finne rundt hvert hjørne når du snubler over terskelen til den hemmelige portalen. Samhandle med frendedyr, utfør trylleformler på simmer rundt deg og kok sammen eliksirer for venner og fiender.

LÆR MAGIENS KUNST

Studer klassiske lære, få magieksperter til å trene simmen din, og bli en magiker ved å fullføre oppdrag. Samle og bruk trylleformler i dueller, tryll frem mat eller tryll andre simmer om til gjenstander. Lag drikkbare eliksirer som får simmer til å forelske seg, opphev forbannelser eller lev evig!

FÅ MAGISKE VENNER

Et eterisk frendedyr – eller beskytter – vil hjelpe simmen din til å bli magikeren skjebnen vil ha det til. Påkall en drage, fe eller frendedyret som best passer til simmen din sin personlighet. Bruk frendedyret som livvakt og gi det et kreativt navn.

KLE DEG OPP FOR OVERNATURLIG SUKSESS

Hopp inn i gandens verden med antrekk som passer simmen din. Utmerkede antrekk for heksegryte-arbeid eller et dempet ensemble som er perfekt for utføring av nye trylleformler. Finspiss looken med å samle staver og koster. For å toppe det hele kan du pynte rommene med fortryllende gjenstander.

Q: Gleder du deg?

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D