The Sims 4 Snøparadis introduserer følelser og livsstil

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 20 oktober 2020. 18:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

En av funksjonene som Simmere har ønsket seg veldig lenge i The Sims 4 er en fornyelse av Simmers personligheter og forhold, og det ser ut til at vi med kunngjøringen om Snøparadis får alt det og mer!

Med kunngjøringen av The Sims 4 Snøparadis: Hovedtrekk avslørte en offisiell pressemelding at denne utvidelsespakken introduserer livsstil og følelser. Selv om det ikke er kjent, om dette vil legges til i The Sims 4 Grunnspillet eller om det vil være en funksjon som eksklusivt kommer med Snøparadis, er det kult å vite at simmer nå vil ha mye større personligheter som lar dem skille seg fra hverandre.

Her er det som ble nevnt i pressemeldingen:

The Sims 4 Flukten til Snøparadis introduserer også Livsstils- og følelsesfunksjoner, noe som gir Simmenes personligheter og forhold mer dybde. For første gang vil opptil 16 livsstiler bli tilgjengelig avhengig av en sims handlinger og vaner, og endre atferden deres betydelig mer enn egenskapene som er tilgjengelige i Simskaperen, så de gjenspeiler en sims tidligere erfaringer. Følelser demonstrerer hvordan to simmer kan reagere forskjellig på resultatet i en felles opplevelse og ha en varig innvirkning på simmenes forhold til hverandre og påvirke deres sosiale interaksjoner.

Livsstiler manifesterer seg som svar på simmens handlinger og vaner, og endrer deres oppførsel riktig. Delte opplevelser inspirerer følelser og har en varig innvirkning på simmenes forhold til hverandre, og påvirker det sosiale samspillet deres.

Orginalen finner du her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^