De nye måtene å dø på i Sims 4 Snøparadis!

Postet av: Simshjelper Mathias

Postet: 07 november 2020. 09:11 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Snøparadis kommer med 2 nye måter å dø på, og jeg vil gå gjennom dem her.

Klemt under matautomat

Denne metoden er ganske vond opplevelse… i hvert fall for simmen. Snøparadis introduserer forskjellige typer matautomater som ofte spiser opp alle de hardt opptjente simoleonene dine. Hvis simmen din er heldig, vil de få det de vil ha uten noen problemer. Men automaten liker noen ganger å spille et sjansespill, og la være å gi deg det du har kjøpt fordi det sitter fast i automaten.

I det tilfellet må man velge “Rist”-interaksjonen på automaten og prøve å riste løs gjenstanden du har kjøpt. I beste fall? Vanligvis dunker simmen din hardt inn i automaten og får varen sin.

Ikke det beste, men ikke det verste scenarioet? De vil klatre opp på automaten for å få gjenstanden sin ut på en mer aggressiv måte. I det tilfellet vil automaten mose simmen din under vekten. Simmen vil eventuelt reise seg og må prøve på nytt.

Det verst tenkelige scenarioet? Hvis simmen din har blitt most av en matautomat før, vil den få et “Battert og Marinert” som humørikon. Hvis simmen din prøver å riste gjenstanden ut av den med et “Battert og Marinert” humørikon og de klatrer på den slik at den faller over dem, er sannsynligheten 99 % for at de dør.

Mannen med ljåen vil komme og ta skjelen til simmen og gjenoppbygger matautomaten til sin originale tilstand.

Artig fakta: Simmer som dør av matautomaten har en brusboks i magen!

Klatredøden

Dette er en vanskelig død å finne ut av, siden det å finne grensen for en fjellklatrer og hvilket nivå en burde velge for simmen kan være ganske vrient. I dette forsøket ble simmen sendt avgårde med klatreferdigheter på nivå 6.

I det andre (og siste) nabolaget som du kommer til på veien til toppen av fjellet, vil simmen din bli utfordret med den største fjellveggen i spillet. Skal du prøve deg på den vanskeligste løypa opp, må du ha klatreferdigheter på nivå 6. Har du høyere, har simmen din mer selvtillit når han eller hun klatrer.

Dersom simmen din ikke er helt dyktig nok til å klatre en bestemt fjellvegg, vil simmen din glippe tak og falle, men lander på beina. De vil bare få en liten skade, og de vil kunne fortsettel.

Ofte vil simmer som har falt ned igjen få en mer alvorlig skade, og da vil de ikke kunne samhandle med fjellveggen på 6 timer i spillet.

Det er imidlertid en liten sjanse for at simmer som faller for 2. gang dør.

Mannen med ljåen etterlater gravsteinene i området, så skal du ha tak i dem, må du sende en annen sim eller husstand opp fjellet for å hente simmen tilbake fra de dødes verden for å se hvordan spøkelset deres ser ut. Det er imidlertid ingen spesielle visuelle effekter på spøkelser til simmer som har falt til døden.

Men i hvert fall klarte simmen din å overvinne fjellveggen, selv om han bøtet med livet.

Det var alle måtene å dø på i Snøparadis.

Oversatt fra Simscommunity.info

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Mathias

Hei jeg er lillebroren til simshjelper Sunniva jeg er ny her! Ps: hvis jeg skriver dårlig eller ikke oversetter ord rett venligst hjelp meg med å kommentere.