THE SIMS 4 COMMUNITY STÆSJPAKKE: RUNDE FIRE RESULTATER!!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 18 mars 2020. 15:03 Sist endret: 12 april 2021 14:04

SimGuruNinja har avslørt resultatene fra fjerde valgomgang for den kommende Community Stæsjpakken!

Ok, Simmers, ta plass i din nye gyngestol og gjør deg klar for resultatene av runde 4 av vår fellestemtepakke for The Sims4! For denne runden presenterte vi over hundre gjenstander å velge mellom. Sammen valgte du hvilken stil gyngestol som skal vises i spillet, og innsnevret utvalget til tjuefire favorittobjekter. Av disse er noen vanlige ting du kan finne i Build / Buy-katalogen, men mange vil være håndfrie av simmen din når de nivåer opp strikkeferdigheten. For å gjøre det, vil de trenge en strikkekurv, og fordi stemmen for strikkekurven var så nær, har vi bestemt oss for å gi deg to kurver.

Se hva de endelige beslutningene var nå!

Når denne runden er fullført, er vi nesten ferdig med å stemme på komponentene i denne neste Stuff Pack. Nå som vi har bestemt temaet (Kunst og håndverk), kunststil (DIY Delight), CAS-valg og gjenstander du kan forvente å se i spillet, har vi bare to ting igjen: pakkeikonet og navnet!

Vi har snart flere detaljer om dem, så følg med for oppdateringer i løpet av den kommende måneden eller to!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^