Teori for ny utvidelsespakke: Vinterferie?

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 11 september 2020. 14:09 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Det kommer en ny utvidelsespakke snart, og vi har en teori. Eller, faktisk har vi flere, men la oss starte med den som går ut på Vinterferie.

En ny dag, en ny teori. Noe å huske med disse postene er at de er ren spekulasjon, og ingenting har blitt bekreftet av EA enda. Vi prøver å skape omfattende spekulasjonsposter, men være obs på at det er nettopp det – bare spekulasjoner.

Forrige uke bekreftet Sims 4-teamet at annonseringen av den nye utvidelsespakken vil bli gjort i løpet av kun noen uker. Vi vet fortsatt ikke hva denne utvidelsen er, men vi vet sikkert hva det ikke er.

Sims 4-teamet har gjort det klar at biler, oppdaterte babyer som ikke bare ligger i sengene sine, og køyesenger ikke vil være en del av den kommende utvidelsespakken.

Vi har allerede sett på den (mest sannsynlig uekte) Drap på herregården-‘lekkasjen’, men vi tviler på at dette faktisk skjer. Les mer om den ved å klikke på linken under.

Teori for ny pakke: Drapsmysterium

Så hva blir den neste utvidelsespakken? Vi har en teori. Eller, vi har faktisk flere, men vi starter med denne.

En del som ble ekstra godt lagt merke til fra nyhetsbrevet om kommende innhold, var at de har jobbet med denne pakken siden i fjor. Så mens de nyere undersøkelsene kan ha hjulpet med å finpusse innholdet, er utvidelsen mest sannsynlig noe som har vært med i en tidligere undersøkelse for fremtidig innhold i spillet.

Sims 4 utvidelsespakke 10: Vinterferieteorien

Vi vet at de tidligere undersøkelsene tildels har vært en indikasjon på kommende innhold. Noen ganger hender det at ting som egentlig var tenkt til å være en stæsjpakke, har blitt utviklet videre og gjort til en utvidelsespakke, og lignende.

Gjennom årene siden The Sims 4 først ble gitt ut, har det vært mange undersøkelser med temaer som har gått igjen. Ett av disse temaene har vært vinterferie. Faktisk dukket det også opp så sent som tidligere i år, i en generell undersøkelse om nye verdener.

Vi vet også at det har vært en større alpinestetikk i det nye innholdet over månedene som har gått. Blant annet inkluderte strikkepakken en eldre som mimret om aktiviteter i snøen som foreløpig ikke eksiterer.

Sims 4s undersøkelser om vinterverdener

I 2017 ble vinterferie presentert som en mulig utvidelsespakke. Noen av egenskapene til pakken, kan være som følgende (plukket fra undersøkelsen):

Vinterens kulde har ankommet. og det er på tide og ta Simmene dine med på en vinterferie i The Sims 4 Vinterferie. Velg ditt favorittreisemål for vinterferien, før du tar turen ut for å bygge snømann og ha snøballkrig. Stå på snøbrett og delta i konkurranser for medaljer, eller ta en rolig tur gjennom fjellene for å se hva du kan finne.

Velg hvor du skal bo: Slå deg til ro i ditt vintereventyr ved å leie en snødekt vinterhytte, et familievennlig feriehus, eller lev livet i luksus på hotell.

Lek i snøen: Ta Simmene med ut for å nyte snøen. Bygg en snømann og lag snøengler, eller utfordre vennene dine til en snøballkrig.

Stå på snøbrett: Finn din nærmeste halfpipe for å vise frem ferdighetene på snøbrettet. Delta i snøbrett-konkurransene, og gå for gull og ta i mot premier.

Utforsk fjellene: Ta på vinterskoene for en rolig gåtur gjennom de snø-dekte fjellene. Følg dyrespor, utforsk huler, og kanskje du møter den beryktede avskyelige snømannen.

Noen av disse egenskapene ble allerede introdusert gjennom Årstider, så en vinterferie-type utvidelsespakke må kunne tilby noe ganske annerledes, slik at spillerne ikke føler man egentlig bare får en modifisert kopi av Årstider.

En annen gammel undersøkelse om vinter – som på en måte ble til Årstider

Når man snakker om Årstider, og at spillere ikke skal føle seg lurte… i 2015 ble det foretatt en undersøkelse om vær i spillet – og ikke alle av disse elementene kom med Årstider. Her er hva den undersøkelsen sa:

Det er på tide å ta Simmene med på en ferie!

Reis til en av to nye spennende reisemål med unike aktiviteter og vær.

Reis til toppene av Mt. Wright for vintermoro hvor du kan gå på skøyter, ake, og utforske mystiske ishuler. Eller, reis til Isla Cordinda, hvor du kan slappe av i sola, bygge sandslott, surfe på bølgene eller utforske eldgamle graver.

Sommerferie: Opplev det beste av sommeren med en øyferie, med sandslott, surfing, og deilige øy-drinker og -mat.

Vinterferie: Nyt et vintereventyrland med en snøfylt fjellferie! Stå på snøbrett, ak, bygg snømenn, eller dra til innsjøen for å stå på skøyter.

Utforsk eldgamle lokasjoner: Utforsk eldgamle graver i jungelen, eller vakre ishuler i det … (her er det en del som mangler) mens du unngår dødelige feller og avskyelige snømenn.

Vinter og Sommer årstider: Ta med været hjem til Simmene. Opplev de varme sommerdagene, eller magiske snøfall i hjembyen din!

Selvfølgelig, alt dette er ikke relevant – men idéen om vinterferien dukket opp allerede når idéen om været først ble presentert.

Kilde:

Extratime Media

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!