Teori for ny pakke: Drapsmysterium

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 11 september 2020. 15:09 Sist endret: 12 april 2021 14:04

En ny dag, en ny lekkasje. Denne gangen er det for en ny Sims 4 utvidelsespakke… og den er litt mindre overbevisende enn de tidligere lekkasjene på offisielle kanaler.

Det virker som det nemlig var en ny lekkasje før Sims 4 Star Wars: Reisen til Batuu var offisielt ute.

I motsetning til ikonlekkasjen for Star Wars-spillpakken, som skjedde på den offisielle nettsiden til The Sims, og med den nylige stæsjpakkelekkasjen gjennom Origin, har ikke denne kommet gjennom noen offisielle pakker.

Sims 4 ny utvidelsespakke: Mord på herregården

I en video delt på Twitter, viser en bruker en video spilt inn fra en offisiell spillselger, game.co.uk, med en ny Sims 4 utvidelsespakke listet opp for forhåndsbestilling.

Lekkasjer fra spillselgere er ikke uvanlig. Begge Sims 4-utvidelsespakkene Livet i Tropene og Studentliv ble lekket gjennom spillselgere i forkant av slippene.

Lekkasjen har blitt fjernet siden den ble først postet, og når man prøver å gå inn på siden gjennom den tydelige nettsidelenken man ser i videoen, får man en 404 (feilmelding).

Falske lekkasjer er heller ikke en uvanlig ting, og det har vært noen av de, men la oss ta en titt på detaljene i denne lekkasjen – så kan du heller gjøre opp din egen mening.

Sims 4 Mord på herregården – beskrivelse

Pakken ser ut til å gis ut 13 november 2020, i følge lekkasjen. Dette vil passe inn med utgivelsesmønsteret for utvidelsespakker, men noen av detaljene får vi ikke helt til å stemme. Beskrivelsen av pakken, som kunne sees i lekkasjen, går som følger:

Et deilig middagsselskap hos ordføreren tar en skremmende vri, når drapet på ordføreren skaper kaos for kvelden.

Reis til den rolige landsbygda Worcesterbury, og avdekk hva slags skjelett som skjuler seg i skapene hos Worcester-familien for å finne ut hvem som drepte ordføreren i utvidelsespakken Sims 4: Drap på herregården. Få hjelp av privatetterforsker Prunella P. Plumbobs, søk på hele Worcesterbury-tomten, og finn bevisene du trenger for at alle brikkene i puslespillet skal falle på plass i dette spennende mordmysteriet!

I et kappløp mot tiden må du gjennomsøke kommoder og lete under møbler for å finne mordvåpen, og avhøre gjester og husets personale for å finne alibier. Men vær obs! Etterhvert som tiden går, blir flere og flere Simmer satt i faresonen for å bli morderens neste ofre, og du vet aldri hvem, når eller hvor de slår til igjen.

Hm. Som du kan se er det potensielle problemer med denne pakken med en gang. Ville The Sims 4 virkelig gitt ut en pakke som aktivt oppmuntrer ‘mord’ – uansett hvilken vinkling de tar til det?

Selvfølgelig, det er mye død i Sims 4, men en hel pakke som fokuseres rundt Simmer som dreper hverandre… Vi er ikke helt sikre.

Det er verdt å nevne at det har vært noen av disse ‘konseptene’ fra spillere om en mord-mysterie pakke for The Sims 4 over de siste årene. Disse er ganske betydelige og detaljerte, men likevel er de bare fan-konsepter. Som Simmer Erin poengterte i videoen sin, det var et forholdsvis likt konsept som ble delt på Reddit for noen år siden.

Vi tenker definitivt ikke at dette er en pakke som ikke er mulig å få til å skje, men vi er ikke overbevist om at beskrivelsen og spillfunskjonene passer helt til Sims 4-stilen.

Og ja, vi vet dette ikke er noe spillerne ba om. Men spillerne ba heller ikke om Star Wars-spillpakken.

Kilde:

https://extratime.media/content/gaming/sims/amp/

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!