Ta bærekraft til et nytt nivå i The Sims 4 Bærekraftig liv

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 19 mai 2020. 17:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Evergreen Harbor ligger ved et steinbrudd ved vannet, og har en lang historie der naturlig skjønnhet er preget av forurensning. Gjennom årene har det blitt … Vel, ikke så grønt i det hele tatt. Smog og skitten luft preger utsikten, søppel har samlet seg på tomme tomter, og forsøplingen flyter på havnens brygger – det gir vel ikke akkurat det beste fiskemiljøet. Men i The Sims™ 4 Bærekraftig liv Utvidelsespakke* er det opp til simmene dine å få havnen tilbake til sin fordums prakt! (Hvis ikke de bare velger å kjøre den skitne livsstilen, da. Vi dømmer ikke.)

Move it, move it

Simmer som ankommer Evergreen Harbor kan velge mellom tre forskjellige nabolag. Fellesskapet Grims Quarry er best dersom du er interessert i miljø, men er møkkete og fullt av avfall. Likevel lokker den rene luften her sammenlignet med middelmådige Conifer Station og overkjørte Port Promise. Når simmene begynner å gjøre en innsats, forvandles hvert av disse nabolagene til det bedre. Gå all inn for industri-chic-estetikken ved å gjøre om en gammel container til ditt nye hjem i Port Promise, eller ta en rolig spasertur på toppen av den gamle jernbanestasjonen ved Conifer Station når Evergreen Harbor endelig lever opp til navnet sitt.

Simmene høster også fordelene ved å leve enten den grønne eller materialistiske livsstilen selv utenfor Evergreen Harbor. Sjekk din innvirkning i nesten alle nabolag eller verden du velger – unntatt Strangerville og verdener å reise til – eller sett effektene av miljøavtrykkene på pause fra spillinnstillingsmenyen. Du bestemmer hvor og når det betyr noe for deg.

Ta et dypdykk i søppelcontaineren

Trenger du en TV, et bord eller til og med en madrass? Sjekk søppelcontaineren! Mange av de tingene du finner i søppelet er ikke søppel i det hele tatt. En førstegenerasjons-TV er et nostalgisk, men funksjonelt tilbakeblikk! Joda, madrassen kan ha en kaffeflekk og et kloremerke eller to, men det fikser du – eller bare bruk den som den er. Og den svidde ovnen er helt grei etter at du har skrubbet den ren. Det er ingen grunn til å kjøpe nytt når du i utgangspunktet kan innrede huset ditt uten å bruke en eneste simoleon. Bare sørg for at søppelcontaineren ikke allerede er opptatt av noen andre simmer som, kremt, hopper i høyet – eeeh, jeg mener containeren … Du er herved advart.

En manns søppel er en annen manns skatter.

Simmen din har altså nettopp kjøpt en ny sofa og må kvitte seg med den gamle? Du kan selge den, selvfølgelig, men hvorfor ikke gjøre den om til noe nytt? Med resirkuleringsmaskinen kan du bryte den gamle sofaen ned i gjenbrukbare komponenter til den neste oppfinnelsen. For å få resten av materialene du trenger, kan det være lurt å holde øynene åpne for deler når du dykker ned i søppelcontaineren. Når du har samlet nok, kan du lage dine egne gjenstander i den fantastiske nye produksjonsmaskinen!

Du har kraften

Hvilken kraft? Kraften i bærekraftige ressurser! Hvem har det? Du, vel! Fra vindmøller til solcellepaneler kan du generer din egen elektrisitet hjemme. Enten du plasserer dem på taket eller i hagen din, oppveier de regningene dine og tar deg av systemet – bokstavelig talt! De utvider funksjonaliteten utenfor systemet. Simmene kan velge å samle sitt eget vann med en duggsamler også. Hvem trenger infrastruktur nå? Selvfølgelig kan du alltids gå for en tradisjonell kraftgenerator hvis grønn energi ikke er din greie.

Jobb hardt, lek hardere.

Utforsk to nye karrierer i The Sims 4 Bærekraftig liv. Som sivildesigner er det din jobb å fikse denne byen – med hjelp, selvfølgelig. Når du får miljøoppfinnelser i gang, legger naboene garantert merke til det. På en annen side – hvis du er mer av den kreative typen, hvorfor ikke få fortjeneste på ting du lager? Kanskje du er sprudlejuser, en møbelsnekker eller en stearinlysskaper? Når du har samlet ressursene dine, som ingredienser eller gjenbrukte fargestoffer, kan du starte arbeidet og selge gjenstandene gjennom datamaskinen som frilanshåndverker! Du kan også selge varene dine ved å bruke et gründerbord på et fellesområde når du har anledning.

Insektsfeber

Bier er ikke dronningbiene i The Sims 4 lenger (selv om de produserer voks!). Den nye insektsfarmen introduserer en mengde insekter. Mens småbarn og barn kan leke med larver og sirisser, gir bombardierbiller biodrivstoff til kraftgeneratoren. Eller, hvis du føler deg eventyrlysten, gi simmene et sunt, sprøtt, proteinfylt måltid. OBS! Bare ikke la dem smile til noen etterpå i fare for billeben mellom tenna. Så ekkelt.

Forhåndsbestill The Sims 4 Bærekraftig liv Utvidelsespakke i dag for Mac, PC og Xbox One! Du kan begynne å bygge din bærekraftige fremtid fra 5. juni 2020, på disse plattformene og PlayStation®4 også!

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D