Sjekk ut de nye nabolagene og tomtene i The Sims 4 Snøparadis!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 28 oktober 2020. 19:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Sims-teamet slapp et interaktivt kart over Komorebifjellet – den nye verdenen som kommer med The Sims 4 Snøparadis utvidelsespakken!

I dette interaktive kartet har de avslørt detaljer som omhandler de 3 nye nabolagene, og tomtene i de. Vi har samlet all informasjonen fra kartet som du kan se under i et sammenbrudd av alle tomtene og informasjon for hvert nabolag. Sjekk det ut!

Wakaba-nabolaget

Som navnet tilsier, er Wakaba et ungt og fresht sted som bladene på et tre tidlig på våren. Denne lille byen er en lovende nykommer i regionen, og hjemsted for vakre, stilige og moderne hjem, samt et attraktivt bysentrum med Komorebifjellets egen maskot: Yamachan. Turister i alle aldre kan delta på Ungdomsfestivalen eller simpelthen ta innover seg den vakre naturen i nabolaget.

2-5-1 Wakabamori

2-4-3 Wakabamori

2-4-1 Wakabamori

2-4-2 Wakabamori (til leie)

Hazakura Lounge

Hazakura Lounge er et kult hotspot for både lokale og turister. Her kan du nyte herlige drinker, snakke med de lokale og se på lokale musikere på scenen.

Ungdomsfestivalen

Hvert nabolag er vert for sin egen festival. I Wakaba kan du nyte Ungdomsfestivalen der barna kan bli med Yamachan på skyggedemonjakten. Lysfestivalen i Senbamachi hedrer de døde med blendende fremvisninger og ønsker for de levende, mens Snøfestivalen i Yukimatsu imponerer med snøskulpturer og leker. Sjekk ut festivalantrekk og samleobjekter fra automatene.

Senbamachi nabolaget

Tusenbladersbyen Senbamachi er den eldste byen i regionen. Mange lokale liker byens forbindelse til naturen, spesielt med bambusskogen som ligger tett innpå byen, og de unike åndelige skapningene som bor mellom bladene. Det sies at hvis du går på de lokale stiene nok ganger, kan du komme til å møte på trærnes voktere som belønner alle som elsker og har respekt for skapningenes tilholdssted.

6-4-1 Hanamigawa

5-3-1 Shinrinyoku

5-6-1 Shinrinyoku

Izakaya Ippai bar

Izakaya Ippai er det perfekte stedet for å møte venner, spille kortspill eller snakke med lokalfolk om Senbamachi.

Hanamigawa Koen park

Hanamigawa Koen er et vakkert sted som tilhører alle. Området ble donert til byen av familier som ønsket å beholde en liten del av den langstrakte omkringliggende naturlige skjønnheten i hjertet av Senbamachi.

Gravplass

Mange simmere tar pause for å sørge eller tilby en gave på kirkegården mens de er på tur. Og noen ganger, bare noen ganger, kan det hende at Sims møter ånder som kodama eller andre skogsånder! (Bare prøv å ikke bli forbannet.)

Fjelltempel

Dette vakre tempelet inspirerer mange simmer til å stoppe opp og reflektere i skyggen. Stopp innom når du er på fottur for å ta en selfie ved landemerket, eller ønsk deg noe ved ema-tavlen.

Bambusskogen

Bambusskogen er et utrolig vakkert reisemål for simmer som går på tur. Lytt til lyden av trærne som rasler i vinden og hold et øye med dyreliv som flaggermus, japanske kjempeveps og denkimushi. (Sørg for å ha med deg en sprayboks med innhold som holder dem borte. Sånn i tilfelle!)

Klatrevegger

Mange simmer begynner å bygge opp fjellklatringsferdigheter på den letteste fjellveggen i Yukimatsu, for deretter å oppsøke fjellveggen i Senbamachi for å fortsette å forbedre seg. Gode klatrere drar ofte på fjellklatringsekskursjoner til toppen når de har blitt trygge nok henge i klippene.

Yukimatsu nabolaget

Den sanne skjønnheten på landsbygda kan sees fra Yukimatsu, oppkalt etter sine snødekte furu. Ligger i bakkene på Mt. Komorebi, dette området tilbyr nydelige ferieutleie, et utvalg av snøsporter, utemmet villmark og en fredelig Onsen Bathhouse-ferie. Enten det er avslapning i en varm kilde, å se severdighetene på Snow Festival, eller en spennende klatring til Mt. Komorebis høyeste topp, dette året rundt snødekte eventyrlandet har noe for enhver smak.

5-1-1 Kiyomatsu (til leie)

5-1-2 Kiyomatsu (til leie)

Sutefani Onsen-badehus

Sutefani Onsen-badehuset er det perfekte stedet å slappe av etter en spennende dag på fjellet. De naturlige varme kildene har ungdommelige egenskaper som helbreder alle mørbankede eventyrere og får dem på beina igjen på null komma niks.

Fjellheis

Ta fjellheisen til toppen for å komme til stiene og legge ut på en fjellklatringsekskursjon til toppen av Komorebifjellet. Det er mye lettere enn å slite seg opp den snødekte bakken på beina.

Skibakker

De snødekte bakkene ved foten av fjellet byr på mye moro. Hold deg til barnebakken for aking, eller velg en av de andre fire løypene på toppen av fjellheisen for å stå på slalåm eller snowboard. (De fleste nybegynnere holder seg til barnebakken for å finne vintersportbalansen)

Turstier

Dra ut på turstiene i Senbamachi og Yukimatsu for å se den vakre naturen som omringer byen. Ta pause ved noen av attraksjonene eller bare ta innover deg naturen på en meditativ fottur eller energisk spasertur.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D