Sims-teamet snakker ut om de fremtidige planene for Sims 4 i nytt brev

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 04 september 2020. 12:09 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Sims-teamet har publisert et brev hvor de snakker om de fremtidige planene for The Sims 4, samt hvordan de ønsker å håndtere spillernes tilbakemeldinger.

I brevet annonseres det blant annet forbedrede hudtoner innen utløpet av året, forventninger for kommende pakker, annonsering av en ny utvidelsespakke, og at de ønsker å bli flinkere til å la Sims-samfunnet få vite mer om hva som skjer fremover.

Les brevet her:

Hei Simmere –

Vi vil at dere skal vite at vi har sett alle tilbakemeldingene deres, og vi hører dere. Som alltid, jobber vi dedikert mot at The Sims skal vokse, både som spill og som samfunn, så istedenfor at vi skal svare hver enkelt tweet, prøver vi å samle det, og gi våre tanker og oppdateringer her:

Det var det for nå, og dere kommer til å høre fra oss snart. I mellomtiden ønsker vi bare at dere skal fortsette å være snille med hverandre, at dere deltar i konstruktive samtaler med hverandre, og fortsette å feire hva som gjør Sims spesielt for DEG. Og jeg kan forsikre dere om at vi fortsetter å høre, vi fortsetter å investere i Sims 4, og vi kan fortsette å engasjere oss med dere. Uten dere, hadde vi ikke hatt noe av dette.

SimGuruLindsay & The Sims Team

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!