Sims teamet planlegger å forbedre noen av pakkene for Sims 4!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 15 januar 2020. 18:01 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Sims teamet planlegger å forbedre noen av de eksisterende utvidelsespakkene og spillpakkene for Sims 4!

Sims teamet har publisert en av de største og viktigste undersøkelse for Sims 4! Undersøkelsen snakker om masse ting – fra å la oss rangere vår tilfredshet med den siste opdateringen til å snakke om fobedrelser vi vill se i Sims 4 grunnspillet og dens mulige kommende spillpakker.

Men, en av de mest intressante spørsmålene som undersøkelsen har stilt er spørsmålet om hvilen tidligere spillpakker som vi vill ha mere polert og ekstra tillegsutvikling til.

Den offisielle undersøkelsen har listet alle utvdelse- og spillpakkene til dags dato – fra På Jobben til Studentliv (Utvidelspakker) og Ut i naturen og Magiens Rike (Spillpakker)

Nå, det er ingen hemlighet at sims samfunnet har spurt etter mer polert spill og innhold til utvidelse- og spillpakkene som allerede har kommet. For eksempel, Sims 4 Katter og Hunder fjernet de muligheten å la deg spille som dyrene dine. Men, det kan låses opp med en mod.

Det har også vert mye tilbakemeldinger på Livet i Tropene som ikker har nokk innhold til å spille med og at pakken er pen å se på og brukbare ting i CAS/ Bygge modus.

Å ikke få meg startet på det uoversiktlige brukergrensesnittet som følger med Studentliv når simmen din kommer inn på universitetet med 2 klasser eller mer.

Detter er noen av tingene som Sims 4 sine utvidelse- og spillpakker kunne ha forbedret.

Sims teamet har nokk ikke muligheten til å oppgradere alle pakkene som har blit gitt ut som er grunnen til at undersøkelsen lar deg velge opp til 3 utvidelse- og spillpakker som vil hjelpe dem med å velge de pakkene som fortjener mest oppmerksomhet.

Sims 4 Januar 2020 undersøkelsen er fremdeles åpen så stem mens du kan! https://simscommunity.info/2020/01/15/the-sims-4-community-survey-january-2020/

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^