Sims-teamet har ansatt 21 tilpasset innholdsskapere til neste sims 4-oppdatering!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 05 februar 2021. 21:02 Sist endret: 12 april 2021 14:04

The Sims Franchise tar et stort sprang ut av komfortsonen for første gang noensinne!

Sims teamet anerkjente sitt 21-årsjubileum for The Sims Franchise i går med en interessant tweet:

Selv om tweeten ikke avslørte mye om deres neste overraskelse – har mange simmere begynt å spekulere i at det kan involvere tilpasset innholdsskapere og deres bidrag til Sims 4 sin neste oppdatering med tanke på at overraskelsen er “en gave til samfunnet vårt, av samfunnet vårt”.

Den offisielle twitterprofilen til The Sims Frankrike har avslørt litt mer – og sa at The Sims Teamet har ansatt 21 skapere for sin neste overraskelse.

For anledningen samarbeidet vi med 21 talentfulle designere / skapere for å forberede en gave til samfunnet!

LuumiaSims, en tallentfull tilpasset innholdsskaper og Modder for Sims 4 ser ut til å å være en av de 21 tilpasset innholdsskaperene som har samarbeidet med Sims teamet for å bringe sitt unike innhold til The Sims 4:

Han er mest kjent for sitt Maxis Match innhold som Kroppshår, frisyrer, antrekk og mer! Du kan sjekke CC-katalogen hans HER!

Dette vill være føste gang at Sims teamet har ødelagt formen ved å ansette medlemmer av samfunnet til å lage innhold til The Sims – og vi er definitivt her for det!

Uansett innhold vi får den 25. februar i The Sims 4, vær oppmerksom på at dette ville være det første prosjektsamarbeidet med tilpasset innholdsskapere å ha innholdet sitt inkludert i spillet. Selv om innholdet vi får ikke inneholder noen nye spillelementer, kan vi fortsatt være stolte av denne fantastiske milepælen – og det er at tilpasset innholdsskapere endelig blir anerkjent og anerkjent av Sims Teamet.

Orginalen finner du her.

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^