SIMS-TEAMET avslører nye funksjoner som kommer med SIMS 4’s kommende stæsjpakke

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 18 april 2020. 13:04 Sist endret: 12 april 2021 14:04

The Sims Teamet har publisert et helt nytt blogginnlegg, og avslører noen av de spennende nye funksjonene som kommer med deres kommende The Sims 4 Community Stæsjpakken!

Hallo, Simmers! Jeg håper alle gjør det bra i disse vanvittige tider. Bare hold deg innendørs og vær trygg – og kanskje spille noen videospill ?!

Som dere alle forhåpentligvis vet, er vår neste stemmepakke fra fellesskapet valgt rundt strikking! Simene vil kunne sparke tilbake, slå på noen melodier og begynne å sy til hjertets innhold. Strikk en plushie! Strikk en lue! Strikke en postkasse? Hvis du er gira på det, antar vi, vi dømmer ikke. Strikking gir alle slags kreative veier for simmene dine.

Jeg er hoveddesigner på denne pakken, og i dag vil jeg snakke om noe av gameplayet som vil bli inkludert i denne stæsjpakken og gi litt innsikt i hva som skjer i tidlig utvikling.

Create-A-Sim forbedringer

En av de kule tingene vi legger til denne pakken er sjansen til å strikke dine egne klær. Sims vil ha muligheten til å låse opp eksklusive strikkede klær i CAS, noe som gjør det tilgjengelig for alle i husholdningen å bruke.

Jeg følte at dette var et veldig viktig system for strikking, kanskje det viktigste! Selv om det kan høres ut som en no-brainer, må du huske at de fleste klær i The Sims ™ 4 er lett tilgjengelig for alle simmer å bruke.

Så ideen vår var å lage et nytt brukergrensesnitt som viser låste Create-A-Sim-klær. På denne måten vil du kunne se ting som strikkede gensere og sokker (ja, sokker!) Før du strikker dem. Dette vil også vise deg alt simmen din kan strebe etter å lage! Strikkede klær må være spesielle, ikke bare noe hver bymann har på seg (jeg ser på deg, Eyeball Ring).

For bedre å illustrere hva jeg mener, ga jeg noen UX-mock-ups nedenfor. Hva er en UX-mock-up? Jeg er glad du spurte! Tidlig i designfasen – etter at designen er skrevet, men før den er ferdigstilt – vurderer vår brukeropplevelsesdesigner (hvis jobb er å designe UI, blant annet) designet og lager bilder som illustrerer hvordan funksjonen vil se ut i spillet. Vi kan deretter gå gjennom dette som et team og gjøre endringer til vi er glade. Når ingeniørene og UI-kunstnerne implementerer funksjonen, vet de nøyaktig hvordan det skal se ut. Ganske kult, ikke sant?

La oss rocke

La oss snakke om gyngestoler! For en pakke om strikking føltes det rett.

Gyngestoler vil stort sett fungere som vanlige stoler, men med noen få vendinger! Simmer vil kunne gjøre ting som å snakke, se på TV, høre på musikk, lese bøker og strikke mens du er på en gyngestol. Hvis det fungerer mens du sitter, vil vi prøve å få det til å fungere mens du gynger.

La oss snakke om de eldste. Vi vil gjerne at de eldste skal ha noe unikt spill med gyngestoler, så vi inkluderer et spesielt samspill på gyngestoler kalt Reminisce, der eldste Sims tenker tilbake til sine gamle dager og husker noe fint – eller kanskje ikke så fint. Kanskje noe super flaut at de begravde dypt, innerst inne? Hvem vet? (Jeg vet … men du må vente til pakken kommer ut for å finne ut av det!)

Hva gjør gyngestolen ellers? Masse ting! Men jeg kan ikke avsløre alt ennå.

Plopsy

Også i denne pakken er en kul funksjon som heter Plopsy. Ja, Plopsy.

Hva er plopsy? Det er en nettbutikk der simmere kan selge kunst! Denne butikken er ikke knyttet til en karriere eller spillejobb, så hvis du vil tjene litt kunstpenger på siden, er Plopsy her for deg.

Å kunne selge dine strikkede ting på nettet føltes som en veldig sterk funksjon for denne pakken, og vi var ikke sikre på om bare å dra et objekt inn i Selg-knappen skulle kutte det. Med Plopsy vil simmer kunne oppgi objektene sine på nettet mot en liten avgift i håp om at en internett-fremmed vil kjøpe den. Når en kjøper er funnet, må simmene sende objektet selv ved å dirigere til postkassen. Eller de kan ignorere noens tilbud og prøve en bedre avtale.

Ikke bare kan strikkede gjenstander være oppført på Plopsy, men det kan også ting som malerier og trearbeidskulpturer! Jeg håper å ta med så mange ting som mulig som gir mening for en butikk som denne. Uansett hvilken vare du velger å selge, bør du forhåpentligvis tjene mer på Plopsy enn å selge ting på den gammeldagse måten.

Simmen din kan også kjøpe ting fra Plopsy! Hvis du ikke har lyst til å strikke en lue, er det kanskje noen som er til salgs. Listene oppdateres gjennom dagen, slik at du kan fortsette å sjekke tilbake på jakt etter den perfekte varen.

Plopsy er fremdeles hett av pressene, så jeg har ikke noen skjermbilder å dele. Men foreløpig kan du glede deg over denne potensielle Plopsy-logoen!

Sist men ikke minst…

Takk til alle som stemte i undersøkelsene våre og tok seg tid til å svare på spørsmål fra samfunnet mitt på The Sims 4-fora. Din tilbakemelding hjelper! Dere er fantastiske! Og igjen, husk at alle tingene som er nevnt her fremdeles er i tidlig utvikling og kan endres, yadda, yadda, yadda (beklager, jeg må si det).

Selv om jeg ikke kan dele alt om vår siste stæsjpakke ennå, håper jeg i det minste at du fant disse snikeforhåndsvisningene interessante!

Inntil neste gang, —SimGuruConor

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^