Sims-teamet adresserer offisielt Pronomen for The Sims 4

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 18 mai 2021. 23:05 Sist endret: 18 mai 2021 23:05

Det er ingen hemlighet at simmere har vært veldig lidenskapelig om å ville ha muligheten til å velge pronomen til The Sims 4. Etter flere uker, begjæringer,komentarer og mere fra samfunnet har The Sims teamet endelig adressert muligheten om å kunne legge til pronomen i Sims 4 i deres site Inside Maxis Livesending.

Selv om dem ikke kan si sikkert at pronomen vil komme til The Sims 4, de har bekreftet at teamet har evaluert nye muligheter for å ha kjønnsnøytralt språk og pronomen muligheter i spillet og fremdeles kunne ha spillet tilgjengelig på de 18 støttede språkene.

Du kan sjekke ut hele transkripsjonen fra GrimSuruDoi uttalelse fra Inside Maxis nedenfor:

Dette er et spørsmål som absolutt har vært i tankene til samfunnet. Jeg tror å starte som et helt team vil jeg si at når det gjelder representasjon – det er ikke et mål. Det er en reise som vi hele tiden jobber mot over hele linja. Vi har sett og lest kommentarene dine om pronomen og deres tilgjengelighet i spillet, og vi hører deg.

For øyeblikket kan vi ikke bekrefte noe med hensyn til timing. Hva vi kan si at teamet vårt i lang tid har evaluert måter å legge til kjønnsnøytralt språk mens vi vurderer hvor komplisert det ville være å gjøre det. Foreløpig har vi undersøkt endringer som er nødvendige, med tanke på ikke bare størrelsen på spillet vårt, men mulighetene til alle de 18 støttede språkene for å sikre at vi gjør dette arbeidet på en best mulig måte.

Detter er utrolig viktig for oss, som betyr at vi vill være sikker på at når vi gjør det – at vi gjør det rett.

Jeg vil takke deg for kontinuerlig støtte for et virkelig representativt miljø i spillet. Vi er håpefulle for fremtiden. Vi ser frem til å dele fremgang når vi er i stand til så vel som på våre fremtidige planer for dette aspektet, og andre på tvers av spillet også.

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^